Meld je aan voor de Linden-IT sponsorweek!

Wij zijn enthousiast en trots om mee te delen dat we een leuk initiatief hebben bedacht waar jullie aan deel kunnen nemen. Namelijk, de Linden-IT sponsorweek! Tijdens deze week heb je de mogelijkheid om via onderstaand formulier een organisatie aan te melden die volgens jou een sponsorbedrag van maximaal 1500 euro goed kan gebruiken. Dit kan jouw lokale sportclub, dierenasiel of evenementenorganisatie zijn. Dat laten we helemaal aan jou over. Vul de gegevens in van jou en de organisatie die je wilt aanmelden.

Schrijf een leuke motivatie waarin je uitlegt waarom deze organisatie het verdient om het geldbedrag van de sponsorweek te ontvangen.

De aanmeldingen voor de sponsorweek zijn open van 25 tot en met 29 september. Uit alle aanmeldingen wordt een eerste selectie gemaakt waarna een stemproces volgt hierover ontvang je later meer informatie. Er is ook de mogelijkheid dat twee goede doelen het geldbedrag van 1500 euro delen.

Let op dat je zelf maar één organisatie mag aanmelden waarbij je het benodigde sponsorbedrag dient aan te geven. De beste motivaties maken het meeste kans.

Door aan te melden voor deze actie ga je akkoord met een fotomoment voor op social media en de website van Linden-IT. Daarnaast kan de winnende organisatie volgend jaar niet opnieuw deelnemen. Tot slot is het een vereiste dat je tijdens deelname aan de sponsorweek in dienst ben van Linden-IT.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 1500 in.
Sponsoracties

Enkele voorbeelden


Daphne en het hockeyteam

Noodgenerator voor Oekraïne

Ezelwandelen met Linden-IT collega’s Stichting Opvang De Ezelsociëteit

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!