Linden-IT

Linden-IT is de afgelopen jaren flink gegroeid. Deze groei zet zich door en om deze reden zijn we altijd op zoek naar nieuwe interne medewerkers zowel op sales als op recruitment gebied.

De ambitie is om één van de grootste IT dienstverleners van Nederland te worden en daar zoeken we natuurlijk sterke spelers bij. Hierin bieden wij starters de mogelijkheid om mee te gaan in de groei en te bouwen aan hun carriere in sales en recruitment. Het is een trainingsprogramma van maximaal een jaar waarin je de wereld van zowel sales als recruitment kunt ontdekken en van hieruit kunnen doorgroeien in een bepaalde richting.

Trainingsprogramma

Je start bij ons in een bewezen trainingsprogramma waarin je wordt opgeleid in de meest uitdagende en leukste vorm binnen de branche van detachering en recruitment. Dit is namelijk de rol van Sales en Recruitment Associate waarin je zowel wordt opgeleid in de recruitment kant als in de sales kant. Je hebt hierin dus contact met kandidaten en klanten en zoekt daarin ook de beste match! Je helpt hiermee opdrachtgevers in het vinden van nieuwe mensen en het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van bezetting en continuïteit. Aan de andere kant help je IT professionals aan een baan of opdracht en begeleid je ze gedurende het gehele proces en ben je verantwoordelijk voor hun ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

Zodoende draag je bij aan de doelstellingen van het team waarin je terecht komt.  Je bent namelijk verantwoordelijk voor een geheel proces van A-Z en gaat dus ondernemen binnen een bestaand team en een bestaande onderneming.

Aangezien Linden-IT al ruim 5 jaar actief is en een naam heeft opgebouwd binnen de IT branche bouw je je eigen business op door middel van warme en koude acquisitie, relatiebeheer en marketing. Daarnaast ben je dus bezig met het werven van IT professionals, interviewen, testen en kwalificeren, zodat je de beste IT professionals aan Linden-IT bindt die bij ons aan de slag gaan.

Linden-IT is een dynamisch bedrijf en geen dag is hetzelfde. Het gaat hierbij om snelheid, flexibiliteit, actie en kwaliteit.

We investeren in de eerste maanden veel in een uitgebreid trainingsprogramma door de directie en door het management. Aangevuld met extra trainingen en workshops. Hierbij worden jouw vaardigheden bijgebracht en ontwikkeld om jou succesvol te maken als Sales of Recruitment Consultant.

Sales wordt beloond!

Als Sales of Recruitment Consultant word je natuurlijk beloond voor je prestaties. Naast een goed salaris krijg je ook een bonusregeling, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een leaseauto, laptop en smartphone.

De bonusregeling is individueel op jouw prestaties en heeft invloeden vanuit het team waardoor je altijd gezamenlijk werkt om het beste resultaat te behalen. Echter hier heb je zelf de meeste invloed op.

Naast al deze standaard zaken, hebben we veel leuke acties tussendoor om de doelstellingen te behalen en is het gehele sales en recruitment proces gegamificeerd met punten, competities en natuurlijk prijzen.

Plezier is key in je werk bij Linden-IT. Buiten het plezier in je dagelijkse bezigheden gaan we voor leuke dingen doen naast het werk. Denk hierbij aan uitjes, pub-quizes, hotel overnachtingen en reisjes.

Neem contact op

 

 

Wil je meer weten over de rol van salesconsultant?

Bekijk hieronder de video over een dag in het leven van…..

Wil je meer weten over de rol van recruitmentconsultant?

Bekijk hieronder de video over een dag in het leven van…..

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!