Home » Carrière

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Vacatures

Maak het verschil, ga aan de slag binnen ons netwerk met uitdagende projecten en carrière mogelijkheden. Verdiep je kennis, breidt je skills uit en kom verder.

Bekijk alle vacatures

Opleidingen

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Vanuit Linden-IT bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden.

Bekijk opleidingen

Expertises

We ondersteunen je in diverse expertisegebieden. Bij Linden-IT zijn we actief in alle functiegebieden binnen de IT. Ontdek waar jij het verschil kunt maken!

Bekijk de expertises

Freelancer

Ben jij als zelfstandig ondernemer actief in de IT en nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag in contact met jou!

Lees meer

Online Solliciteren

Online solliciteren

Wij zijn hier om jou te ondersteunen en het beste eruit te halen. Want hoe leuk is het als je goed bent in wat je doet, en doet wat je leuk vindt?

Nu solliciteren

“Ik heb mij snel kunnen ontwikkelen, door de opleidingsmogelijkheden en stappen kunnen maken dankzij Linden-IT”

Opleidingsmogelijkheden binnen Linden-IT

Waarom Linden-IT?

Als ICT professional ben jij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, innovatieve projecten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Dit komt goed uit, aangezien wij als ICT organisatie voor onze opdrachtgevers op zoek zijn naar ambitieuze en betrokken ICT collega’s met een focus op ondersteuning en beheer van systemen, netwerken, cloud-oplossingen, development en applicaties.

Meer over ons

Uitgelicht

Linden-IT Development: wat doet een Front-End Developer?

Wanneer je denkt aan Software Development krijg je al snel een beeld van programmeurs die ingewikkelde, onbegrijpelijke codes typen waaruit vervolgens een ingenieus softwareproduct ontstaat. Dit is inderdaad een onderdeel…

Lees verder »

Linden-IT in 2021!

Het is December en dat betekend dat de laatste maand van 2021 is aangebroken. In dit jaar is Linden-IT enorm gegroeid en hebben wij een aantal grote mijlpalen behaald. Tijd…

Lees verder »

Linden-IT opent kantoor in Portugal

In ons kantoor in Lissabon gaan we de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunen. Met name op het gebied van sales en recruitment support. Lissabon is een aantrekkelijke stad om…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!