Home » Carrière

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Vacatures

Maak het verschil, ga aan de slag binnen ons netwerk met uitdagende projecten en carrière mogelijkheden. Verdiep je kennis, breidt je skills uit en kom verder.

Bekijk alle vacatures

Opleidingen

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Vanuit Linden-IT bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden.

Bekijk opleidingen

Expertises

We ondersteunen je in diverse expertisegebieden. Bij Linden-IT zijn we actief in alle functiegebieden binnen de IT. Ontdek waar jij het verschil kunt maken!

Bekijk de expertises

Freelancer

Ben jij als zelfstandig ondernemer actief in de IT en nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag in contact met jou!

Lees meer

Online Solliciteren

Online solliciteren

Wij zijn hier om jou te ondersteunen en het beste eruit te halen. Want hoe leuk is het als je goed bent in wat je doet, en doet wat je leuk vindt?

Nu solliciteren

“Ik heb mij snel kunnen ontwikkelen, door de opleidingsmogelijkheden en stappen kunnen maken dankzij Linden-IT”

Opleidingsmogelijkheden binnen Linden-IT

Waarom Linden-IT?

Als ICT professional ben jij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, innovatieve projecten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Dit komt goed uit, aangezien wij als ICT organisatie voor onze opdrachtgevers op zoek zijn naar ambitieuze en betrokken ICT collega’s met een focus op ondersteuning en beheer van systemen, netwerken, cloud-oplossingen, development en applicaties.

Meer over ons

Uitgelicht

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Serie: Beter werken – Deel 4 – Gevaren op de werkvloer

Het is alweer tijd voor de vierde blog in de reeks ‘beter werken’. Dit keer staat het thema ‘gevaren op de werkvloer’ centraal. Nicole neemt ons mee in een reeks…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!