Home » Carrière » Expertises » BI/Data

BI ookwel Business Intelligence genoemd combineert bedrijfsanalyse, datamining, datavisualisatie, datatools en -infrastructuur, en best practices om organisaties te helpen meer datagestuurde beslissingen te nemen. Business intelligence kan bedrijven helpen betere besluiten te nemen door actuele en historische data te laten zien binnen de context van hun bedrijf. Zo loopt de organisatie beter en efficiënter! 

BI Consultant 

Als BI consultant bij Linden-IT breng jij verbanden in kaart en verzin jij creatieve manieren om alle informatie die je hebt op een laagdrempelige manier te tonen aan onze opdrachtgevers. Je hebt hierbij ook een adviserende rol en weet door je ervaring in verschillende vakgebieden ook te sturen richting de juiste oplossingen. Je stemt met de opdrachtgever af welke inzichten allemaal zichtbaar gemaakt dienen te worden en daarna ga je samen met je collega’s aan de slag om prachtige dashboards in elkaar te zetten!  

Data Scientist 

Als Data Scientist bij Linden-IT gebruik jij je kennis en ervaring om diepgaande inzichten te verkrijgen in de gegevens die je aangeleverd krijgt. Je weet hierbij alle geheimen die in de data zitten te ontrafelen. Dit doe je onder andere door het gebruiken van de meest toonaangevende technieken waarmee je handige software al het moeilijke werk voor je laat doen. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgevers alles uit hun data halen en denken jullie actief mee aan de best mogelijk oplossingen. 

Software, tools, pakketen en methodes die gebruikt worden:

 • BI / Data / AI
 • BiSL, ASL
 • Microsoft PowerBI
 • ERP, CRM/span>
 • Excel, SpSS
 • Development talen
 • SQL, MySQL
 • Scripting
 • R, Python

Onze laatste vacatures in jouw expertisegebied

 • Student Data Scientist in Amsterdam

  Amsterdam
  BI/Data
  HBO
  16 uur
 • Data-gedreven traineeship BI/Data-scientist

  Amsterdam
  BI/Data
  HBO
  40 uur
 • Data Scientist in Amsterdam

  Amsterdam
  BI/Data
  HBO
  40 uur

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT.

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Kijk hier voor de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT.

Lees hier meer over de opleidingsmogelijkheden

Collega's vertellen...

Nicole

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Bij een informatie organisatie binnen de zorg sector ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van data en het analyseren van deze data.

Hoe ziet een dag eruit?
Ik houdt bij bezig met het verzamelen van data en eventuele links leggen tussen deze data, waardoor wij onze klanten kunnen voorzien van de juiste informatie op basis waarvan zij eventuele beslissingen nemen.

Welke certificaten behaald?
Momenteel ben ik bezig met Power BI.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag stappen met vrienden en je kunt mij in het weekeinde met mooi weer dan ook op het terras in Utrecht vinden. Daarnaast heb ik twee katten waar ik dol op ben!

BI en DATA

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Uitgelicht

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Serie: Beter werken – Deel 4 – Gevaren op de werkvloer

Het is alweer tijd voor de vierde blog in de reeks ‘beter werken’. Dit keer staat het thema ‘gevaren op de werkvloer’ centraal. Nicole neemt ons mee in een reeks…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!