Ben jij als freelancer actief in de IT en nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag met je in contact! Bij Linden-IT hebben we een groot netwerk aan potentiële nieuwe opdrachtgevers en kunnen we helpen in de bemiddeling tussen jou en een opdrachtgever. Met de bemiddeling kan jij je focussen op het ondernemen en nemen wij het administratieve werk uit handen.

Zo krijg jij je nieuwe opdracht

Jij hebt het als freelancer vaak druk en hebt niet altijd de tijd of headspace om ook acquisitie te doen naar nieuwe opdrachtgevers. Bij Linden-IT hebben we een groot netwerk met veel potentiële opdrachtgevers en kunnen wij bemiddelen voor jou. Op deze manier ben jij verzekerd voor uitdagende en passende opdrachtgevers, en kan jij je tegelijkertijd focussen op hetgeen dat het allerbelangrijkste is: Het leveren van topkwaliteit werk. Het enige wat wij van jou nodig hebben is wat achtergrondinformatie en vooral je vaardigheden. Dit kunnen we doen in de vorm van een informeel kennismakingsgesprek zodat we daarna gerichter voor je aan de slag kunnen.

freelance IT

Meld je direct aan!

Ben je freelancer en wil je snel aan de slag, schrijf je snel in.

Inschrijven

Wat wij doen


Contracten

Voordat je als IT freelancer aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie nodig, waaronder een kopie van beide kanten van je ID, je BTW nummer en KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de Belastingdienst. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatiebeding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week.

Contact

Onze sales consultant onderhoudt nauw contact met je en de opdrachtgever tijdens het project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

Wat bieden we nog meer

We kunnen een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

Je kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten op de verschillende locaties voor het maken van afspraken, als werkplek of als bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en events voor onze IT professionals waarbij je natuurlijk welkom bent.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!