Home » Carrière » Freelance-IT

Jouw nieuwe freelance opdracht

Op onze website zie je openstaande vacatures waarop je kunt reageren, aan de andere kant gaan onze sales consultants actief op zoek naar een opdracht als je beschikbaar bent. Als er een match met een project bij een opdrachtgever dan bespreekt de sales consultant dit met je en stellen wij je voor als het een match is.
Vaak volgt er een online interview met de klant of een persoonlijk gesprek. Bij wederzijdse interesse maakt de sales consultant het project rond m.b.t. uurtarief, aantal uren per week, locatie, start, duur van het project en optie op verlenging.

freelance IT

Meld je direct aan!

Ben je freelancer en wil je snel aan de slag, schrijf je snel in.

Inschrijven

Wat wij doen

Contracten

Voordat je aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie nodig, waaronder een kopie van beide kanten je ID, het BTW nummer en KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de Belastingdienst. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatie beding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week.

Contact

Onze sales consultant onderhoudt nauw contact met je en de opdrachtgever tijdens het project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

Wat bieden we nog meer

We kunnen een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

Je kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten op de verschillende locaties voor het maken van afspraken, als werkplek of als bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en events voor onze IT professionals waarbij je natuurlijk welkom bent.

Uitgelicht

De servicedesk van de toekomst

Vorige week vertelden we over de trends voor op de helpdesk. Nu gaan wij een stapje verder: namelijk de servicedesk van de toekomst. Wat betekent dit allemaal voor de servicedesk…

Lees verder »

Trends op de helpdesk

De helpdesk blijft een van de meest waardevolle tools voor organisaties. Helpdesks zijn namelijk in staat om met alles te helpen, van het beheren van klantgesprekken tot het bieden van…

Lees verder »

Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!