Home » Carrière » Freelance-IT

Vind je nieuwe freelance IT opdracht bij Linden-IT!

Ben jij als freelancer actief in de IT en nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag met je in contact! Bij Linden-IT hebben we een groot netwerk aan potentiële nieuwe opdrachtgevers en kunnen we helpen in de bemiddeling tussen jou en een opdrachtgever. Met de bemiddeling kun jij je focussen op het ondernemen en nemen wij het administratieve werk uit handen.

Zo krijg jij je nieuwe opdracht

Jij hebt het als freelancer vaak druk en hebt niet altijd de tijd of headspace om ook acquisitie te doen naar nieuwe opdrachtgevers. Bij Linden-IT hebben we een groot netwerk met veel potentiële opdrachtgevers en kunnen wij bemiddelen voor jou. Op die manier ben jij verzekerd van uitdagende en passende opdrachtgevers en kun jij je tegelijkertijd focussen op hetgeen het allerbelangrijkste is. Het leveren van topkwaliteit werk. Het enige wat wij van jou nodig hebben is wat achtergrondinformatie en vooral je vaardigheden. Dit kunnen we doen in de vorm van een informeel kennismakingsgesprek zodat we daarna ook gerichter voor je aan de slag kunnen.

freelance IT

Meld je direct aan!

Ben je freelancer en wil je snel aan de slag, schrijf je snel in.

Inschrijven

Wat wij doen

Contracten

Voordat je als IT freelancer aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie nodig, waaronder een kopie van beide kanten van je ID, je BTW nummer en KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de Belastingdienst. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatiebeding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week.

Contact

Onze sales consultant onderhoudt nauw contact met je en de opdrachtgever tijdens het project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

Wat bieden we nog meer

We kunnen een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

Je kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten op de verschillende locaties voor het maken van afspraken, als werkplek of als bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en events voor onze IT professionals waarbij je natuurlijk welkom bent.

Uitgelicht

Het groeipad naar applicatiebeheerder

Het groeipad van een applicatiebeheerder is mogelijk korter dan je denkt. Wel is er een aantal essentiële stappen die je dient te zetten, voordat je de stap naar applicatiebeheerder kunt…

Lees verder »

Applicatiebeheer trends

De softwareapplicaties van vandaag – zowel on-premise als Cloud – worden steeds complexer en uitdagender om dagelijks te beheren. Maar hoewel de noodzaak om IT-infrastructuur, hardware en apparaten te beheren…

Lees verder »

De wereld van applicatiebeheer

De wereld van applicatiebeheer Geen enkel bedrijf kan nog zonder: applicaties. Slimme software voor het automatiseren van dagelijkse handelingen, IT-systemen die informatie waardevoller en toegankelijker maken en mobiele applicaties die…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!