Home » Carrière » Freelancers

Jouw nieuwe freelance opdracht

Op onze website zie je openstaande vacatures waarop je kunt reageren, aan de andere kant gaan onze sales consultants actief op zoek naar een opdracht als je beschikbaar bent. Als er een match met een project bij een opdrachtgever dan bespreekt de sales consultant dit met je en stellen wij je voor als het een match is.
Vaak volgt er een online interview met de klant of een persoonlijk gesprek. Bij wederzijdse interesse maakt de sales consultant het project rond m.b.t. uurtarief, aantal uren per week, locatie, start, duur van het project en optie op verlenging.

freelance IT

Meld je direct aan!

Ben je freelancer en wil je snel aan de slag, schrijf je snel in.

Inschrijven

Wat wij doen

Contracten

Voordat je aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie nodig, waaronder een kopie van beide kanten je ID, het BTW nummer en KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de Belastingdienst. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatie beding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week.

Contact

Onze sales consultant onderhoudt nauw contact met je en de opdrachtgever tijdens het project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

Wat bieden we nog meer

We kunnen een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

Je kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten op de verschillende locaties voor het maken van afspraken, als werkplek of als bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en events voor onze IT professionals waarbij je natuurlijk welkom bent.

Uitgelicht

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Serie: Beter werken – Deel 4 – Gevaren op de werkvloer

Het is alweer tijd voor de vierde blog in de reeks ‘beter werken’. Dit keer staat het thema ‘gevaren op de werkvloer’ centraal. Nicole neemt ons mee in een reeks…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!