Home » Carrière » IT-beroepen

Open sollicitatie?

IT beroepen bij Linden-IT

In de huidige markt komt steeds meer vraag naar uiteenlopende IT beroepen en ontpoppen deze IT beroepen steeds vaker tot een specifiek specialisme. Bij Linden-IT hebben wij vele expertises in huis en ontwikkelen we ons team ook zelfstandig om te kunnen voldoen aan de nieuwe standaard van IT beroepen en bijbehorende specialismen.

Carrière maken als IT-professional?

Bij Linden-IT hebben wij verschillende expertises die jouw interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden kunnen bieden. Maak het verschil en ga aan de slag binnen ons uitdagende netwerk! We zijn actief in alle beroepen in de IT. Denk hierbij aan servicedesk medewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, systeembeheerders, cloud engineers, software developers en data scientists.

Als IT-professional kun je een mooie start maken in je carrière en doorgroeien in je gekozen richting, onder meer door het behalen van certificaten. Als ervaren IT’er kun je snel stappen maken en aan mooie, uitdagende projecten werken. In alle IT-beroepen zorgen we dat er continu gewerkt wordt aan het up-to-date houden van kennis en skills. Zo proberen we het maximale uit je carrière en je ontwikkeling te halen. Jij bent de baas over je carrière en wij ondersteunen je daarin. Ben je benieuwd welk ICT beroep bij jou past? Bekijk dan hieronder al onze IT-beroepen.

IT-beroepen in elke sector

Werken in de IT is divers en het ene beroep is het andere niet. Daarnaast kun je in verschillende sectoren aan de slag zoals finance, zorg, overheid, it-bedrijven en bouw. Zo verschillen de taken als IT professional nogal en kun je ook op basis van zaken die jij wel of niet leuk vindt beslissen welk beroep het beste bij jou past.

De IT markt is booming en voor alle verschillende IT beroepen zijn meer dan voldoende toekomst kansen omdat vrijwel iedere organisatie behoefte heeft aan gespecialiseerde mensen in de IT. Bij Linden-IT hebben we daarom ook traineeships en opleidingen die ervoor zorgen dat jij jezelf vooral kunt ontwikkelen op de aspecten waar jij de meeste affiniteit mee hebt.

Opleidingen

Breid je kennis uit in de ICT!
Bij Linden-IT hebben wij een grote keuze uit traineeships, opleidingen en certificaten!

Ontdek de mogelijkheden

Opleidingsmogelijkheden binnen Linden-IT

Uitgelicht

Het groeipad naar applicatiebeheerder

Het groeipad van een applicatiebeheerder is mogelijk korter dan je denkt. Wel is er een aantal essentiële stappen die je dient te zetten, voordat je de stap naar applicatiebeheerder kunt…

Lees verder »

Applicatiebeheer trends

De softwareapplicaties van vandaag – zowel on-premise als Cloud – worden steeds complexer en uitdagender om dagelijks te beheren. Maar hoewel de noodzaak om IT-infrastructuur, hardware en apparaten te beheren…

Lees verder »

De wereld van applicatiebeheer

De wereld van applicatiebeheer Geen enkel bedrijf kan nog zonder: applicaties. Slimme software voor het automatiseren van dagelijkse handelingen, IT-systemen die informatie waardevoller en toegankelijker maken en mobiele applicaties die…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!