Home » Carrière » IT-beroepen » BI/Data

BI ookwel Business Intelligence genoemd combineert bedrijfsanalyse, datamining, datavisualisatie, datatools en -infrastructuur, en best practices om organisaties te helpen meer datagestuurde beslissingen te nemen. Business intelligence kan bedrijven helpen betere besluiten te nemen door actuele en historische data te laten zien binnen de context van hun bedrijf. Zo loopt de organisatie beter en efficiënter! 

BI Consultant 

Als BI consultant bij Linden-IT breng jij verbanden in kaart en verzin jij creatieve manieren om alle informatie die je hebt op een laagdrempelige manier te tonen aan onze opdrachtgevers. Je hebt hierbij ook een adviserende rol en weet door je ervaring in verschillende vakgebieden ook te sturen richting de juiste oplossingen. Je stemt met de opdrachtgever af welke inzichten allemaal zichtbaar gemaakt dienen te worden en daarna ga je samen met je collega’s aan de slag om prachtige dashboards in elkaar te zetten!  

Data Scientist 

Als Data Scientist bij Linden-IT gebruik jij je kennis en ervaring om diepgaande inzichten te verkrijgen in de gegevens die je aangeleverd krijgt. Je weet hierbij alle geheimen die in de data zitten te ontrafelen. Dit doe je onder andere door het gebruiken van de meest toonaangevende technieken waarmee je handige software al het moeilijke werk voor je laat doen. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgevers alles uit hun data halen en denken jullie actief mee aan de best mogelijk oplossingen. 

Software, tools, pakketen en methodes die gebruikt worden:

  • BI / Data / AI
  • BiSL, ASL
  • Microsoft PowerBI
  • ERP, CRM
  • Excel, SpSS
  • Development talen
  • SQL, MySQL
  • Scripting
  • R, Python

Onze laatste vacatures in jouw expertisegebied

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT.

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Kijk hier voor de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT.

Lees hier meer over de opleidingsmogelijkheden

Collega's vertellen...

Nicole

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Bij een informatie organisatie binnen de zorg sector ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van data en het analyseren van deze data.

Hoe ziet een dag eruit?
Ik houdt bij bezig met het verzamelen van data en eventuele links leggen tussen deze data, waardoor wij onze klanten kunnen voorzien van de juiste informatie op basis waarvan zij eventuele beslissingen nemen.

Welke certificaten behaald?
Momenteel ben ik bezig met Power BI.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag stappen met vrienden en je kunt mij in het weekeinde met mooi weer dan ook op het terras in Utrecht vinden. Daarnaast heb ik twee katten waar ik dol op ben!

BI en DATA

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Uitgelicht

De servicedesk van de toekomst

Vorige week vertelden we over de trends voor op de helpdesk. Nu gaan wij een stapje verder: namelijk de servicedesk van de toekomst. Wat betekent dit allemaal voor de servicedesk…

Lees verder »

Trends op de helpdesk

De helpdesk blijft een van de meest waardevolle tools voor organisaties. Helpdesks zijn namelijk in staat om met alles te helpen, van het beheren van klantgesprekken tot het bieden van…

Lees verder »

Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!