Home » Carrière » IT-beroepen » Cloud

Cloud Engineer 

Als Cloud Engineer houd jij je bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van Cloudoplossingen gericht op Amazon Web Services, Google Cloud of Microsoft Azure. Je bent specialist in het leveren van innovatieve Cloudoplossingen. Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën én van jouw eigen creativiteit. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid door te groeien tot senior niveau waar je te maken krijgt met grotere en complexere omgevingen. 

Cloud Architect 

Wanneer je als Cloud Architect werkt fungeer je als gesprekspartner van directies, CIO’s en andere bestuurders en helpt hen in de realisatie van hun doelen met jouw concrete adviezen. Uiteraard weet je deze goed uit te leggen aan jouw opdrachtgevers! Dit doe je door jouw kennis van virtualisatie, Cloud platformen (zoals Azure en AWS) en integratie toe te passen. Je draagt bij aan de totstandkoming van ICT-architecturen door visies te vertalen naar principes die leidend zijn voor jouw ontwerp. 

DevOps Engineer 

DevOps is een samentrekking van de woorden “development” en “operations” en heeft tot doel zowel de ontwikkeling als de operaties binnen software samen te brengen. Als DevOps Engineer is het dan ook belangrijk om bekend te zijn met onywikkeltools die gebruikt worden om nieuwe codes te schrijven of om bestaande codes te schrijven. Je moet de code dus begrijpen. Enkele voorbeelden van de technieken die een DevOps Engineer moet kennen zijn FreeBSD, Puppet, Linux, AWS, Kubernetes en Docker. 

Software, tools, pakketen en methodes die gebruikt worden:

  • Microsoft Azure
  • Microsoft365
  • AWS, Google Cloud
  • Puppet, Ansible
  • Java, Javascript, SQL
  • Scripting
  • Linux
  • Voice, VPN, VOIP
  • Agile Scrum, Kanban

Onze laatste vacatures in jouw expertisegebied

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT.

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

Collega's vertellen...

Pieter

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Ik werk voor verschillende bedrijven en help deze met hun Intune Deployment en Security van hun werkplek in de Cloud. Mijn taak is ervoor zorgen dat ze overal veilig kunnen werken, zonder dat ze hier gehinderd worden.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Mijn werkdag begint altijd even met kijken op de website https://techcommunity.microsoft.com/. Hier doorloop ik altijd even door de blogs heen. Daarna ga ik aan het werk met de projecten van klanten, en zorg ik ervoor dat bijvoorbeeld migratie goed verlopen.

Welke certificaten heb je behaald?
AZ-900 MS-900 SC-900 SC-200 MD-101 en veel webinars van de Workplace Ninja’s

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport, Zoals Hockey waar ik ook keeperstrainer ben voor onder 14 bij de KHNB. Rondje golfen met vrienden is altijd leuk om een mentaal spelletje te spelen om van iemand te winnen.

Cloud

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Uitgelicht

De servicedesk van de toekomst

Vorige week vertelden we over de trends voor op de helpdesk. Nu gaan wij een stapje verder: namelijk de servicedesk van de toekomst. Wat betekent dit allemaal voor de servicedesk…

Lees verder »

Trends op de helpdesk

De helpdesk blijft een van de meest waardevolle tools voor organisaties. Helpdesks zijn namelijk in staat om met alles te helpen, van het beheren van klantgesprekken tot het bieden van…

Lees verder »

Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!