Bekijk direct de vacatures in jouw IT-beroep.

Vacatures in IT-, project- en servicemanagement

Wil jij de brug slaan tussen IT, organisaties en medewerkers? Dan zit je bij het IT-beroep  IT-management precies goed! Met IT-, project en servicemanagement ben je bezig met de inzet van IT-middelen en hoe je deze kan koppelen aan onder andere belangrijke bedrijfsprocessen. Je houdt ervan om overzicht te hebben en oplossingen te bedenken voor allerlei problemen.

IT Projectmanager

Een IT Projectmanager geeft leiding aan een groep werknemers die werkzaam zijn in de IT-afdeling van een bedrijf. De Projectmanager zorgt ervoor dat de mensen die onder hem/haar werken goed begeleid worden en stuurt ze aan in hun werk. Je hebt als projectmanager een grote verantwoordelijkheid en om deze functie zo goed mogelijk uit te voeren moeten verschillende competenties voor jou van nature zijn zoals: analytisch denken, anticiperen, besluitvaardigheid en delegeren.

Lees op deze pagina meer over IT Projectmanager

IT Service Manager

De IT Service Manager is het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als servicedesk medewerkers en verantwoordelijk voor het borgen en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. De servicemanager is degene die aanstuurt op de te behalen SLA’s volgens ITIL-processen voor de toegewezen klanten waarbij zowel de kwalitatieve als financiële aspecten worden bewaakt. Dit wordt uiteraard gedocumenteerd en gerapporteerd aan de directie en klant.

Lees op deze pagina meer over IT Service Manager

Software, tools, pakketen en methodes die gebruikt worden:


  • Microsoft
  • Cisco
  • Google
  • Lean
  • Prince2, OCA
  • TopDesk, ServiceNow, ZenDesk
  • Servicemanagement
  • Architectuur
  • ITIL, Agile, Scrum, Kanban
Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

Collega's vertellen...

Danny

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Ik werk als interimmanager in verschillende rollen bij klanten van Linden-IT. Je kunt dan denken aan migratie trajecten, servicemanagement en procesbegeleiding.

Hoe ziet een dag eruit?
In mijn functie als interim manager in de rol waar Servicegerichtheid en klantgerichtheid centraal staat heb ik dagelijks contact met de organisatie. Dit is zowel persoonlijk als virtueel. Zaken die aan de orde komen op dagelijkse basis zijn de processen en kwaliteit van de service, maar ook met het Servicedesk team heb ik dagelijks contact. Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden kijk ik naar het grote geheel en stel vanuit hier verbeteringen voor zowel voor de processen als het team. In team verband kun je dan denken aan communicatie training of conflict beheersing.

Welke certificaten behaald?
Het laatste jaar heb ik Agile en ITIL4 behaald.

management

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!