Bekijk direct de vacatures in jouw IT-beroep.

Vacatures in Low-code Development

Als low-code developer ben je een professional die zich op het snijvlak tussen de Business en IT bevindt. Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties bij toonaangevende organisaties. Jij zorgt er als low-code consultant voor dat bedrijven toekomstbestendig worden door het ontwikkelen van applicaties die systemen en processen, automatiseren en digitaliseren. Naast het ontwikkelen van low-code tools, wordt er bij Linden-IT ook ontwikkeld met het software development tools zoals .NET!

Mendix Developer

Als Mendix Developer ben je een ontwikkelaar die problemen uit de business oplost door het implementeren van oplossingen in Mendix. Werkzaam zijn als Mendix Developer biedt ook veel mogelijkheden tot veelzijdig werk, je kan het ene project voornamelijk bezig zijn met het klantcontact, terwijl je bij het volgende project juist weer helemaal de diepte in kan duiken en alles zou moeten uitzoeken over een bepaalde techniek.

Lees op deze pagina meer over Mendix Developer

Power Platform Developer

Als Power Platform developer ben je een IT-professional die gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen binnen het Microsoft Power Platform. Het Power Platform is een verzameling tools waarmee applicaties ontwikkeld worden, geautomatiseerde workflows worden gecreëerd en data geanalyseerd en gevisualiseerd kan worden.

Lees op deze pagina meer over Power Platform Developer

Software, tools, pakketen en methodes die gebruikt worden:


  • Mendix
  • Thinkwise
  • Outsystems
  • Microsoft Power Apps
  • Pega
  • Appian
  • Betty Blocks
  • WEM
  • Novulo
Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

Collega's vertellen...

Marten

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Begin maart 2021 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Avans hogeschool in Breda. Na mijn afstuderen ben ik via Linden-IT in contact gekomen met het huidige bedrijf waar ik nu werk. Hier ben ik momenteel aan de slag als Front-end JavaScript Engineer. 

Hoe ziet een werkdag eruit?
Mijn organisatie heeft geen kantoor. Iedereen werkt dus op afstand. Meestal begin ik mijn dag tussen negen en half 10. Ik begin mijn dag samen met de collega die ook aan de front-end werkt. Iedere ochtend hebben we een half uurtje ingepland waar ik al mijn vragen en andere dingen die ik eventueel tegen gekomen ben kan stellen. Het ontwikkelteam werkt met de SCRUM methodiek. Iedere dag om 11 uur komen we bij elkaar om de daily standup te doen. Verder vul ik mijn dagen vooral met het bouwen van componenten o.b.v. de gemaakte ontwerpen in JavaScript (VueJS). Behalve op vrijdagen, op vrijdag ben ik bezig met het volgen van cursussen. 

Wat doe je in je vrije tijd?
Natuurlijk ben ik ook niet de gehele dag aan het werk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met kunst en design. Zo vind ik het leuk om aan urban sketching te doen. Dit is een vorm van tekenen waarbij je je omgeving schetst. Dit doe ik vooral als ik op reis ben, iets wat ik ook ontzettend leuk vind om te doen. Daarnaast lees ik ook non-fictie boeken

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!