Bekijk onze interne IT Recruitment vacatures

Vacatures in Recruitment

Een stap in je carrière waarbij creativiteit, doorgroei en collegialiteit centraal staan! Werken bij Linden-IT intern betekent, veel gezelligheid maar ook hard werken. Intern zitten wij momenteel met een club van jonge gemotiveerde mensen. Binnen 5 jaar tijd zijn we gegroeid naar ruim 400 medewerkers en we blijven verder groeien. Het feit dat wij zo hard groeien komt omdat we veel ervaring hebben in IT recruitment en over een groot netwerk aan IT professionals beschikken.

IT-Recruitment

Recruitment bij Linden-IT betekent meer dan alleen IT’ers werven. Je kan Sales & Recruitment Associate, Talent Associate, Talent Consultant, Talent Executive en nog veel meer bij ons vinden! Je bent in ieder geval een onmisbaar aspect binnen het team waar je in te werken komt. Naast het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze IT-beroepen, deze enthousiasmeren en uitnodigen op sollicitatiegesprek ben jij degene die ervoor gaat zorgen dat onze IT-professionals nooit meer bij ons weg willen. Je draagt bij aan een stabiele instroom en je bent verantwoordelijk voor het gehele proces om potentieel talent bij een opdrachtgever voor te stellen én te plaatsen. De juiste match vinden is voor jou een dagelijkse bezigheid.

Waarom Linden-IT?

Voor het werven van nieuwe medewerkers en onderhouden van contact met onze professionals op projecten zijn we voortdurend op zoek naar succesvolle talentvolle recruiters. Als Talent Consultant word je natuurlijk beloond voor je prestaties. Naast een goed salaris krijg je ook:

  • bonusregeling
  • pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • leaseauto
  • laptop en smartphone
Vacatures

Bekijk onze interne IT Recruitment vacatures

Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Collega's vertellen...

Celesta

Wat is jouw functie en wat doe je precies?
Ik ben Talent Executive bij Linden-IT, hierin ben ik verantwoordelijk voor de instroom en doorstroom van IT-professionals. Hierbij is persoonlijk contact erg belangrijk om er ook achter te komen wat iemand drijft en hierop baseren we dan bijvoorbeeld ook de persoonlijke opleidingsplannen.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Een werkdag bij mij start altijd met een kop koffie en ondertussen check ik mijn mailbox. Dan volgt de dag met sollicitatiegesprekken en het benaderen van nieuwe kandidaten. Daarnaast komen er administratieve taken voorbij en sparringsmomenten met het salesteam over specifieke vacatures waarvoor gezocht moeten worden of eventueel een vacature schrijven en deze uitzetten voor hen. Daarnaast kan het ook nog maar eens zo zijn dat ik een intake of communicatietraining geef aan een groepje IT-professionals om ze naar een next level te helpen in hun gesprekstechnieken. Kortom: geen dag is echt hetzelfde! 

Waar haal jij de meeste energie uit bij je werk?
IT-professionals spreken, kijken waar de drijfveren liggen en ermee aan de slag gaan om hen te helpen hun carrière te accelereren. 

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met make-up, dit is echt een hobby geworden. Altijd op zoek naar de nieuwste producten om de mooiste looks te creëren. Daarbij vind ik Halloween de leukste tijd van het jaar om dit te doen, daarin vind ik altijd de meeste inspiratie! 

Meer weten over opleidingsmogelijkheden

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!