Bekijk onze interne IT Recruitment vacatures

Vacatures in Recruitment

IT-Recruitment

Werken bij Linden-IT intern staat voor een mooie stap in jouw carrière! Een aantal dingen staan centraal, zoals creativiteit, collegialiteit en ontwikkeling. Het betekent hard werken, maar uiteraard ook veel gezelligheid. Het team van Linden-IT intern bestaat uit een club jonge enthousiaste mensen vol motivatie. Binnen 6 jaar zijn wij gegroeid naar ruim 500 medewerkers en dit aantal blijft stijgen! Dit komt omdat we beschikken over veel ervaring in IT recruitment en een groot netwerk aan IT professionals.

Recruitment proces

Recruitment bij Linden-IT betekent meer dan alleen geschikte IT kandidaten werven. Er zijn verschillende rollen bij ons te vinden die allemaal een onmisbaar aspect binnen het team vervullen. Denk hierbij aan Recruitment Associate, Talent Associate, Talent Consultant, Talent Executive en nog veel meer. Naast het zoeken naar potentiële professionals voor onze IT beroepen, deze enthousiasmeren en uitnodigen op sollicitatiegesprek, ben jíj degene die gaat zorgen dat onze IT’ers nooit meer bij ons weg willen. Je draagt je steentje bij aan het creëren van een harmonieuze instroom en bent verantwoordelijk voor het realiseren van een perfecte match voor een opdrachtgever.

Waarom Linden-IT?

Linden-IT is voortdurend op zoek naar talentvolle en enthousiaste recruiters die de werving van nieuwe instroom en het relatiebeheer oppakken. De kernwaarden van Linden-IT staan voor persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier. Deze staan centraal in een werkdag, maar jouw geleverde prestaties worden uiteraard ook beloond:

  • Goed salaris
  • Bonusregeling
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Leaseauto
  • Laptop en smartphone
Vacatures

Bekijk onze interne IT Recruitment vacatures

Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Collega's vertellen...

Julie

Wat is jouw functie en wat doe je precies?

Als Recruitment Associate bij Linden-IT focus ik mij hoofdzakelijk op het proces van werven van potentiële kandidaten tot aan een eerste dag als Linden-IT collega. Ik voer veel gesprekken dus het persoonlijke contact staat binnen mijn functie centraal.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Een werkdag start vaak met een praatje met mijn collega’s en wordt er koffie gehaald. Daarna check ik in alle rust mijn mailbox. Naarmate de dag vordert volgen er sollicitatiegesprekken en de administratieve verwerking daarvan. Richting het einde van de dag ben ik voornamelijk bezig met het benaderen van nieuwe kandidaten. Toch is geen dag hetzelfde. De persoonlijke gesprekken verdienen een individuele aanpak en dat geldt natuurlijk ook voor de persoonlijke begeleiding die daarop volgt. Tussendoor ben ik nog bezig met contractenaanbiedingen of het schrijven van vacatures.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Doordat ik echt een sociaaldier ben vind ik het harstikke leuk om mij te omringen met mensen. Ik houd van spelletjesavonden, uiteten gaan of een festival.

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!