Bekijk onze interne ICT Sales vacatures!

Vacatures in Sales

IT Sales

Werken bij Linden-IT intern staat voor een mooie stap in jouw carrière! Een aantal dingen staan centraal, zoals creativiteit, collegialiteit en ontwikkeling. Het betekent hard werken, maar uiteraard ook veel gezelligheid. Het team van Linden-IT intern bestaat uit een club jonge enthousiaste mensen vol motivatie. Binnen 6 jaar zijn wij gegroeid naar ruim 500 medewerkers en dit aantal blijft stijgen! Als onderdeel van het Sales-team start jij jouw actieve zoektocht naar opdrachtgevers die een kwaliteitsimpuls kunnen gebruiken vanuit de IT beroepen die we bij Linden-IT aanbieden.

IT Sales bij Linden-IT

Binnen IT Sales bij Linden-IT zijn de Accountmanagers verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten en het relatiebeheer tijdens de gehele route. Hierin focus je je op jouw eigen regio en start je met een zoektocht naar lokale en regionale bedrijven. Jouw streven is het identificeren van de ambities en doelen van deze bedrijven, en hen te helpen deze waar te kunnen maken. Je bent in staat jouw strategische en technische kennis te combineren met jouw vermogen sterke samenwerkingsverbanden te creëren en onderhouden. Binnen Linden-IT bestaan verschillende rollen als Accountmanager: Sales Associate, Sales Consultant, Sales Executive en BU Directeur.

Waarom Linden-IT?

Voor de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van deze relatie én die met de professional, zijn wij continu opzoek naar gemotiveerde Accountmanagers. De kernwaarden van Linden-IT staan voor persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier. Deze staan centraal in een werkdag, maar jouw geleverde prestaties worden uiteraard ook beloond:

  • Goed salaris
  • Bonusregeling
  • Pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Leaseauto
  • Laptop en smartphone
Vacatures

Bekijk onze interne ICT Sales vacatures

Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Collega's vertellen...

Nikki

Wat is jouw functie en wat doe je precies?
Ik ben Accountmanager van team west binnen Linden-IT, ik mag in mijn functie de brug slaan tussen onze professionals en onze partners. 

Hoe ziet een werkdag eruit?
Het leuke aan werken binnen Linden-IT is dat eigenlijk geen dag er hetzelfde uit ziet, maar als ik dan toch een rode draad door de dag moet trekken begin ik mijn dag met een vers bakje koffie op kantoor en met het beantwoorden van mijn mail, het inplannen van intakes, contact onderhouden met mijn professionals en mijn partners en het zo goed mogelijk adviseren van onze partners op het gebied van geschikte professionals voor de aanvragen. 

Waar haal je de meeste energie uit bij je werk?
De meeste energie in mijn werk haal ik uit het werken met ons team. Elkaar dagelijks weer uitdagen om nog net dat stapje harder te lopen dan de dag ervoor en samen met elkaar beter en groter te worden. Er is niks leuker dan werken met mensen die fluitend naar hun werk gaan en als ons team blij is door de resultaten die we samen behalen dan krijg ik daar een enorme energie boost van. 

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen, zo help ik vrienden altijd met klussen, hou ik ervan om te koken en zoek ik graag het gezelschap van mijn vrienden op om samen gezellig een biertje te drinken. 

Nikki

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!