Home » Carrière » IT-beroepen » Sales

Een stap in je carrière waarbij creativiteit, doorgroei en collegialiteit centraal staan! Werken bij Linden-IT intern betekent, veel gezelligheid maar ook hard werken. Intern zitten wij momenteel met een club van jonge gemotiveerde mensen. Binnen 5 jaar tijd zijn we gegroeid naar ruim 300 medewerkers en we blijven verder groeien.

Sales

Als lid van het Sales team ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten, van lokale en regionale bedrijven en nog veel meer. Jouw doel is om hun ambities te identificeren en hen te helpen deze te realiseren, je verenigt je strategische en technische kennis met je vermogen om sterke samenwerkingsverbanden te creëren en te onderhouden. Binnen ons Sales team heb je ook weer verschillende functies:

  • Sales Associate
  • Sales Consultant
  • Sales Executive
  • Business Unit Directeur

Ongeacht welke functie, Sales zit in jou! 

Waarom Linden-IT?

Voor het werven en de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers, het matchen en invullen van aanvragen en onderhouden van contact met opdrachtgevers en onze professionals op projecten zijn we voortdurend op zoek naar succesvolle accountmanagers. Als sales consultant word je natuurlijk beloond voor je prestaties. Naast een goed salaris krijg je ook een:

  • bonusregeling
  • pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • leaseauto
  • laptop en smartphone

Onze laatste vacatures in jouw expertisegebied

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT.

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

Collega's vertellen...

Koen

Wat is jouw functie en wat doe je precies?
Ik ben Accountmanager van team west binnen Linden-IT, ik mag in mijn functie de brug slaan tussen onze professionals en onze partners. 

Hoe ziet een werkdag eruit?
Het leuke aan werken binnen Linden-IT is dat eigenlijk geen dag er hetzelfde uit ziet, maar als ik dan toch een rode draad door de dag moet trekken begin ik mijn dag met een vers bakje koffie op kantoor en met het beantwoorden van mijn mail, het inplannen van intakes, contact onderhouden met mijn professionals en mijn partners en het zo goed mogelijk adviseren van onze partners op het gebied van geschikte professionals voor de aanvragen. 

Waar haal je de meeste energie uit bij je werk?
De meeste energie in mijn werk haal ik uit het werken met ons team. Elkaar dagelijks weer uitdagen om nog net dat stapje harder te lopen dan de dag ervoor en samen met elkaar beter en groter te worden. Er is niks leuker dan werken met mensen die fluitend naar hun werk gaan en als ons team blij is door de resultaten die we samen behalen dan krijg ik daar een enorme energie boost van. 

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen, zo help ik vrienden altijd met klussen, hou ik ervan om te koken en zoek ik graag het gezelschap van mijn vrienden op om samen gezellig een biertje te drinken. 

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Uitgelicht

De servicedesk van de toekomst

Vorige week vertelden we over de trends voor op de helpdesk. Nu gaan wij een stapje verder: namelijk de servicedesk van de toekomst. Wat betekent dit allemaal voor de servicedesk…

Lees verder »

Trends op de helpdesk

De helpdesk blijft een van de meest waardevolle tools voor organisaties. Helpdesks zijn namelijk in staat om met alles te helpen, van het beheren van klantgesprekken tot het bieden van…

Lees verder »

Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!