Een van de software development beroepen is Full Stack developer. Op deze pagina vertellen we wat een Full Stack Developer doet, de doorgroeimogelijkheden, salaris en meer.

Wat is een Full Stack Developer?

Een Full Stack Developer is een combinatie van een Front- en Back-End Developer omdat een Full Stack Developer het hele proces overziet. Een Full Stack Developer wordt ook vaak een Software Engineer bedoeld omdat een Full Stack Developer zowel het front- en back-end deel ook kan programmeren.

Wat doet een Full Stack Developer?

De taken van een Full Stack Developer zien er over het algemeen als volgt uit:

 • Ontwerpen en ontwikkelen van API’s, applicaties en software
 • Bouwen van databases
 • Beveiligen van data
 • Testen van software
 • Automatiseren en optimaliseren van huidige infrastructuur

Full Stack Developer opleidingen

Bij Linden-IT bieden we veel opleidingen en traineeships aan en een Full Stack Developer opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar ons aanbod opleidingen?

Full Stack Developer salaris

Een Full Stack Developer salaris ligt hoger dan dat van een front- of back-end developer omdat een Full Stack Developer dan ook de beide facetten goed beheerst. Het salaris van een Full Stack Developer ligt tussen de € 3.000 en € 5.000 bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Full Stack Developer vacatures

Ben je benieuwd naar een carrière als Full Stack Developer? Bij Linden-IT hebben we momenteel meerdere Full Stack Developer vacatures open staan en zijn we daarom hard op zoek naar nieuwe versterkingen.

Onze laatste Full Stack Developer vacatures

  Meld je aan bij Linden-IT

  Open sollicitatie

  klik hier

  Nieuws

  Uitgelicht

  Contact

  Hoe kunnen we je helpen?

  Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

  Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
  Vacature is verwijderd uit je favorieten!