Bekijk direct de vacatures in jouw expertisegebied

Interne Vacatures

Een stap in je carrière waarbij creativiteit, doorgroei en collegialiteit centraal staan! Werken bij Linden-IT intern betekent, veel gezelligheid maar ook hard werken. Intern zitten wij momenteel met een club van jonge gemotiveerde mensen. Binnen 6 jaar tijd zijn we gegroeid naar ruim 500 medewerkers en we blijven verder groeien.

Stafmedewerkers zijn een onmisbare factor. Zij zijn namelijk de ruggengraat van iedere succesvolle organisatie. Ze zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat alle problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Als Stafmedewerker bij Linden-IT werk je nauw samen met je mede-collega’s. Je hebt veel contact met de overige medewerkers op het kantoor in Amsterdam, met de gedetacheerde IT-medewerker en met de opdrachtgevers. Jij draagt onder andere de bedrijfsvoering uit en doet dit met veel plezier! 

Marketing 

Als lid van ons marketingteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen en helpen uitvoeren van een marketingstrategie waarmee Linden-IT nog beter op de kaart wordt gezet. We doen zo veel mooie dingen, aan jou om dat aan iedereen duidelijk te maken! Onze stijl en overtuigingen passen bij jou en jij vertaalt ze door in gerichte en effectieve marketingplannen. Je houdt een goed overzicht van de ingezette kanalen, de (lopende) campagnes en uitstaande vacatures. Wat loopt er goed en wat kan er beter? Jij weet hoe we zo efficiënt mogelijk de juiste kandidaten kunnen bereiken. 

Financiële Administratie 

Steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om verschillende taken uit te voeren? Denk je mee met je collega’s over oplossingen voor financieel administratieve uitdagingen? Dan kan werken bij Linden-IT wel wat voor jou zijn! Bij de financiële administratie zorg jij voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van financiële gegevens van onze klanten, interne medewerkers en de IT-professionals!  

Vacatures

Onze laatste vacatures in Finance en Marketing

Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Collega's vertellen...

Shanna

Wat is jouw functie en wat doe je precies?
Ik werk als Allround Marketeer en ben bezig met alle marketing gerelateerde activiteiten binnen Linden-IT. 

Hoe ziet een werkdag eruit?
Ik kan niet echt een vaste, typische werkdag beschrijven omdat geen enkele dag echt hetzelfde is. Dat is ook juist zo leuk! Wel heb ik natuurlijk vaste taken die ik bijna elke dag uitvoer zoals de Social Media kanalen beherennieuwe content verzinnen, marketingacties opstellen etc. 

Waar haal jij de meeste energie uit bij je werk?
Mijn functie is enorm veelzijdig, wat ik heel leuk vind en ook veel energie uithaal. Ik zit nooit stil en ben met veel verschillende taken bezig. Denk hierbij maar aan marketingcampagnes, content creërenSocial Media in de gaten houdendoelgroepacties en eigenlijk alles wat ervoor kan zorgen om Linden-IT als merk te laten groeien! Wij als Linden-IT doen zo veel toffe dingen, ik vind het superleuk om door middel van marketingactiviteiten dit aan iedereen buiten te laten zien!

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriendinnen, familie of mijn lieve hondje. Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten met een lekker wijntje en eten. Daarnaast shop ik graag en tennis ik veel voor ontspanning! 

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!