Op deze pagina vertellen we wat je doet in het IT-beroep van een systeembeheerder, wat de doorgroeimogelijkheden en salaris zijn.

Wat is een Systeembeheerder?

Een systeembeheerder heeft de ICT-expertise om de computersystemen binnen een organisatie te beheren en onderhouden. De systeembeheerder is iemand die zich focust op ICT-infrastructuren. Een systeembeheerder gaat probleemoplossend te werk, wanneer er problemen in de systemen optreden.

Wat doet een Systeembeheerder?

Een systeembeheerder houdt zich bezig met het beheer van de ICT-omgeving van een organisatie. Je zorgt ervoor dat alles naar behoren verloopt en hebt een adviserende rol. Je adviseert over de aanschaf van hard- en software die jij vindt dat de organisatie nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Je drijft innovatie aan en participeert in projectteams voor bijvoorbeeld migraties. Daarnaast ben je ook security officer en zorg je voor een sterke beveiliging van de ICT-omgeving. Het monitoren van de perfomance van systemen en infrastructuur behoort ook tot je dagelijkse takenpakket. Tot slot voer je veranderingen en gebruikershandleidingen in. Er kan gesteld worden dat het een functie is met veelzijdigheid!

Systeembeheerder opleidingen

Als systeembeheerder zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. We bieden traineeships waardoor je kan excelleren in jouw carrière als systeembeheerder. De traineeships worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wil jij ook (door)ontwikkelen tot een systeembeheerder? Solliciteer dan voor een uitdagende carrière bij Linden-IT!

Opleidingen

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

ICT Systeembeheerder salaris

Een systeem beheerder met een starter functie kan gemiddeld € 2.765 per maand verdienen. De ervaring van een systeembeheerder heeft veel impact op het salaris, zo kan een junior systeembeheerder ongeveer € 2.357 per maand verdienen, een medior € 3.115 per maand en tenslotte een senior gemiddeld € 3.336 per maand.

Systeembeheerder vacatures

Het aantal Systeembeheerder vacatures is op dit moment hoog. De IT markt is belangrijk en de vraag naar professionals is al meerdere jaren aan het toenemen. Bij Linden-IT zijn we ook op zoek naar goede IT professionals waarbij we een aantal zeer interessante Systeembeheerder vacatures hebben open staan. Ben je na het lezen geïnteresseerd in de vacatures bij Linden-IT? Bekijk onze openstaande Systeembeheerder vacatures hieronder of neem contact op met één van onze consultants.

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!