Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de developers van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Tevens is Linden Developers een bedrijf waar collega’s vrienden van elkaar zijn, wij elkaar kennen en persoonlijke interesse in elkaar tonen. Linden Developers is de plek waar jij je carrière een enorme boost kan geven, naast uitdagende opdrachten bij gave bedrijven maken wij voor iedere developer een persoonlijk opleidingsplan. Wij halen onze energie uit het beter maken van onze eigen developers!

Waarom zijn wij Linden Developers gestart?


Tijdens onze studententijd werden wij vaak benaderd door recruiters, die ons veel verschillende vacatures stuurde, welke vaak totaal niet op ons profiel aansloten. Dit wekte natuurlijk de nodige irritaties op zoals jullie zelf waarschijnlijk ook wel eens hebben ondervonden. Wij waren het beiden eens dat wij dit vast beter konden en daarom besloten wij Linden Developers op te richten.

Het doel van Linden Developers is een nieuw geluid te zijn in de huidige markt, dat willen wij bereiken door onze technische achtergrond en programmeerkennis te gebruiken om onze developers op een constructieve manier te kunnen benaderen, begeleiden en op weg te helpen naar een nieuwe stap in hun carrière.

Linden-Dev focust zich op het slaan van een brug tussen developers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en de overspannen markt. Wij willen onze developers een laagdrempelige manier bieden om te beginnen aan hun IT-carrière. Wij werken ook veel samen met ervaren developers, wij helpen hen om hun loopbaan in een stroomversnelling te brengen. Hoe doen wij dit? Goed luisteren en onszelf weten te verplaatsten in onze gesprekspartner!

Onze laatste development vacatures

 • Security Consultant

  Gelderland/Overijssel
  Software Development
  HBO
  40 uur
 • Junior .NET Developer in Amsterdam

  Amsterdam
  Software Development
  HBO
  40 uur
 • Junior .NET Developer in Utrecht

  Utrecht
  Software Development
  HBO
  40 uur
Wat kun je verwachten?

Werken bij Linden-IT betekent:

Doorgroeimogelijkheden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

De mooiste uitdagingen

Persoonlijkheid, transparantie, groei en plezier

Goede voorwaarden

Lees meer over werken bij Linden-IT

Groeien binnen Linden-IT

Traineeships van Linden-IT

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden en traineeships van Linden-IT

Lees hier meer

Collega's vertellen...

Marten

Bij welk project werk je en wat doe je precies?
Begin maart 2021 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Avans hogeschool in Breda. Na mijn afstuderen ben ik via Linden-IT in contact gekomen met het huidige bedrijf waar ik nu werk. Hier ben ik momenteel aan de slag als Front-end JavaScript Engineer. 

Hoe ziet een werkdag eruit?
Mijn organisatie heeft geen kantoor. Iedereen werkt dus op afstand. Meestal begin ik mijn dag tussen negen en half 10. Ik begin mijn dag samen met de collega die ook aan de front-end werkt. Iedere ochtend hebben we een half uurtje ingepland waar ik al mijn vragen en andere dingen die ik eventueel tegen gekomen ben kan stellen. Het ontwikkelteam werkt met de SCRUM methodiek. Iedere dag om 11 uur komen we bij elkaar om de daily standup te doen. Verder vul ik mijn dagen vooral met het bouwen van componenten o.b.v. de gemaakte ontwerpen in JavaScript (VueJS). Behalve op vrijdagen, op vrijdag ben ik bezig met het volgen van cursussen. 

Wat doe je in je vrije tijd?
Natuurlijk ben ik ook niet de gehele dag aan het werk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met kunst en design. Zo vind ik het leuk om aan urban sketching te doen. Dit is een vorm van tekenen waarbij je je omgeving schetst. Dit doe ik vooral als ik op reis ben, iets wat ik ook ontzettend leuk vind om te doen. Daarnaast lees ik ook non-fictie boeken

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!