Wil je een snelle start van je carrière?

Kies dan één van onze opleidingen of maatwerktrainingen!

Cloud Program
Cloud en Security Support Program
Application Manager Program
Low Code Mendix Program

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Als IT-professional is het daarom een must om zelf up-to-date te blijven en hierbij dus ook te blijven studeren. Vanuit Linden-IT bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden.

Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg. Het verschil zit hem vaak in details. Wij bieden onze ICT-professionals de juiste begeleiding hierin en geven je de mogelijkheid om maatwerktrainingen, opleidingen en trainingen te volgen om zo je diploma en certificaten te behalen. We hebben online en klassikale trajecten die tot de mogelijkheden behoren en daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van geaccrediteerde MBO en HBO opleidingen. Doel hierin is dat je continu bezig bent met je verder ontwikkelen en certificaten behaalt om je toegevoegde waarde te verhogen.

Jouw carrière en opleidingsplan bespreken?

Bespreek direct jouw opleidingspad met een van onze recruiters

Bel ons

Opleidingen en maatwerktrainingen

Cloud Program

Het Linden-IT Cloud programma leidt je verder op in de cloud. Dit kan onder andere op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365. De klassikale trainingen worden verzorgd vanuit de Linden-IT Academy, online en in-house waardoor je snel gecertificeerd bent en ook direct in dit vakgebied aan de slag kunt. Wil jij verder in de cloud? Meld je dan direct aan.

Cloud Program

Low-Code Mendix Program

Tijdens het Low-code programma zullen wij je in één maand tijd van “zero to Mendix hero” brengen. Je behaalt certificaten en gaat werkervaring opdoen in developen in/met het Mendix platform. Jij gaat de apps van de toekomst bouwen.

Low Code Mendix Program

Application Manager

De Applicatiebeheerder; de vertaler tussen een applicatie en de bedrijfsprocessen. Elke organisatie wil graag zo optimaal mogelijk presteren, om de performance van de organisatie hoog te houden. IT kan dit versterken door de systemen en applicaties doorlopend te optimaliseren. Hiervoor heb je kennis van functionaliteiten, techniek, bedrijfsprocessen en de wensen van medewerkers nodig. Die kennis ga je omzetten in suggesties en ontwerpen welke voor de optimalisatie zorgen. Ga jij hierin specialiseren? Volg dan het applicatiebeheer programma.

Application Manager Program

Junior Cloud en Security Support

Betaald opgeleid worden naar IT professional. Je start jouw IT carrière succesvol door deel te nemen aan het cloud en security support programma. In een begeleid traject leer jij onder andere het fundament van security en cloud oplossingen van Microsoft. Daarnaast ga jij je specialiseren in gebruikersondersteuning. Na het doorlopen van het programma ben je in staat om aan de slag te gaan op bijvoorbeeld een (skilled) servicedesk als IT professional.

Cloud en Security Support Program

MBO 4 ICT diploma behalen?

Wil jij je MBO niveau 4 diploma behalen? Dat kan door onze samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen ook via Linden-IT! Wil jij werken en leren tegelijk? Wij bieden een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat jij de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

Lees meer over BBL opleiding

MBO ICT Niveau 4


Certificaten

Als partner van onder andere Microsoft en Cisco hebben we toegang tot de officiële trainingen, documentatie en labs. Door middel van e-learning volg je de verschillende trainingen aan de hand van jouw persoonlijke plan. Onze mentoren helpen je daar ook bij. Zodoende word je volledig begeleid in het behalen van nieuwe certificaten. Ook de klassikale trainingen in onder andere Microsoft 365 en Azure, zorgen er voor dat je snel in het bezit bent van je certificaten en hierin snel ervaring kunt opdoen bij onze opdrachtgevers.

HBO ICT

Wil je na jouw MBO niveau 4 diploma van start met een HBO opleiding? Ook dat is mogelijk bij Linden-IT.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende richtingen te kiezen zoals Cyber Security of Business en IT Management. Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op.

Cursussen

Linden-IT biedt opleidingen op elk gebied. Wij zorgen ervoor dat jij toegang krijgt tot verschillende cursussen aangeboden in uiteenlopende thema’s zoals support, infra, cloud, data science, BI & software development.
Wij bieden jou verschillende cursussen aan op de online Linden-IT Academy en het online learning platform Pluralsight.

Eigen trainers en mentoren

Kennis vergroot je niet alleen door opleidingen, maar ook door advies en begeleiding van ervaren specialisten. Daarom hebben wij een groep mentoren die ieder tot de Nederlandse top op hun vakgebied behoren.

Onze eigen interne mentoren helpen je met het kiezen van een opleidingsprogramma en met beslissingen voor je carrièreplanning, maar je kunt ook bij ze terecht met technische vragen.

Linden-IT Azure opleiding

Linden-IT Cisco opleiding

Linden-IT ITIL opleiding

Linden-IT Linux opleiding

Linden-IT Microsoft opleiding

Linden-IT Net opleiding

Linden-IT Python opleiding

Linden-IT React opleiding

Linden-IT VMware opleiding

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!