Home » Carrière » Opleidingen

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Als IT-professional is het daarom een must om zelf up-to-date te blijven en hierbij dus ook te blijven studeren. Vanuit Linden-IT bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden.

Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg. Het verschil zit hem vaak in details. Wij bieden onze ICT-professionals de juiste begeleiding hierin en geven je de mogelijkheid om traineeships, opleidingen en trainingen te volgen om zo je diploma en certificaten te behalen. We hebben online en klassikale trajecten die tot de mogelijkheden behoren en daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van geaccrediteerde MBO en HBO opleidingen. Doel hierin is dat je continu bezig bent met je verder ontwikkelen en certificaten behaald om je toegevoegde waarde te verhogen.

Jouw carrière en opleidingsplan bespreken?

Bespreek direct jouw opleidingspad met een van onze recruiters

Bel ons

Traineeships

Cloud

De Linden-IT Cloud Traineeships leiden je verder op in de cloud. Dit kan onder andere op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365. Gedurende het begin van je carrière ga je hier direct mee aan de slag. De klassikale trainingen worden verzorgd in samenwerking met onze opleidingspartner, online en inhouse waardoor je snel gecertificeerd bent en ook direct in dit vakgebied aan de slag kunt. Wil jij verder in de cloud? Meld je dan direct aan.

Cloud Traineeships

BI/Data

Data is overal aanwezig. Binnen de organisatie, buiten de organisatie en de hoeveelheid ervan neemt dagelijks toe. De noodzaak hier iets mee te doen ook. Steeds meer ondernemingen bewijzen de waarde van data voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, het vergroten van hun winstgevendheid of het versterken van hun marktpositie. Heb jij de ambitie om je carrière te ontwikkelen in de richting van BI en Data?

BI/Data Traineeships

MBO 4 ICT diploma behalen?

Wil jij je MBO niveau 4 diploma behalen? Dat kan door onze samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen ook via Linden-IT! Wil jij werken en leren tegelijk? Wij bieden een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat jij de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

Lees meer over BBL opleiding

MBO ICT Niveau 4

Certificaten

Als partner van onder andere Microsoft en Cisco hebben we toegang tot de officiële trainingen, documentatie en labs. Door middel van e-learning volg je de verschillende trainingen aan de hand van jouw persoonlijke plan. Onze mentoren helpen je daar ook bij. Zodoende word je volledig begeleid in het behalen van nieuwe certificaten. Ook de klassikale trainingen in onder andere Microsoft 365 en Azure, zorgen er voor dat je snel in het bezit bent van je certificaten en hierin snel ervaring kunt opdoen bij onze opdrachtgevers.

HBO ICT

Wil je na jouw MBO niveau 4 diploma van start met een HBO opleiding? Ook dat is mogelijk bij Linden-IT.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende richtingen te kiezen zoals Cyber Security of Business en IT Management. Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op.

Cursussen

Linden-IT biedt opleidingen op elk gebied. Wij zorgen ervoor dat jij toegang krijgt tot verschillende cursussen aangeboden in uiteenlopende thema’s zoals support, infra, cloud, data science, BI & software development.
Wij bieden jou verschillende cursussen aan op de online Linden-IT Academy en het online learning platform Pluralsight.

Eigen trainers en mentoren

Kennis vergroot je niet alleen door opleidingen, maar ook door advies en begeleiding van ervaren specialisten. Daarom hebben wij een groep mentoren die ieder tot de Nederlandse top op hun vakgebied behoren.

Onze eigen interne mentoren helpen je met het kiezen van een opleidingsprogramma en met beslissingen voor je carrièreplanning, maar je kunt ook bij ze terecht met technische vragen.

 

Linden-IT Azure opleiding

Linden-IT Cisco opleiding

Linden-IT ITIL opleiding

Linden-IT Linux opleiding

Linden-IT Microsoft opleiding

Linden-IT Net opleiding

Linden-IT Python opleiding

Linden-IT React opleiding

Linden-IT VMware opleiding

Uitgelicht

3 dingen die altijd met software packaging en migraties onderschat worden

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons meer over software packinging. Vaak is het software packagen voor veel IT-managers een overwachte hoge kostenpost in verschillende migratietrajecten. Sjoerd aan het…

Lees verder »

Waarom is Cyber Security zo belangrijk?

De digitalisering blijft toenemen en biedt veel kansen voor bedrijven, niet alleen in de IT-sector maar in alle sectoren. Dit betekent ook dat cybercriminaliteit toeneemt. Gegevens worden digitaal opgeslagen voor…

Lees verder »

Linden-IT winst samen met Consortium FlexValue aanbesteding Belastingdienst

Utrecht – Afgelopen tijd heeft FlexValue samen met haar vaste partners een bijzondere prestatie neergezet. FlexValue is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door de Belastingdienst. In oktober 2021…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!