Home » Carrière » Opleidingen » Cloud en Security Support traineeship

Cloud en Security Support traineeship

Betaald opgeleid worden naar IT professional. Je start jouw IT carrière succesvol door deel te nemen aan het cloud en security support traineeship van Linden-IT. In een begeleid traject leer jij onder andere het fundament van security en cloud oplossingen van Microsoft. Daarnaast ga jij je specialiseren in gebruikersondersteuning. Na het doorlopen van het traineeship ben je in staat om aan de slag te gaan op bijvoorbeeld een (skilled) servicedesk als IT professional.

Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst, een volledig salaris en een lease auto bij de start op een project. Daarnaast heb je naast de klassikale trainingen ook toegang tot een online studie bibliotheek met trainingen.

Cloud en security Support Traineeship

Startdata Cloud en Security Support traineeship 2022:

– 4 april 2022
– 9 mei 2022
– 20 juni 2022
– 15 augustus 2022
– 19 september 2022
– 21 november 2022

Klaar voor een echte uitdaging?

 • Wil jij IT’er worden?
 • Direct starten de juiste kennis?
 • Volop doorgroeimogelijkheden, jij bepaalt!
 • IT professional bij Linden-IT

Solliciteer nu!

Cloud en Security Support Traineeship bespreken

Wat is een IT professional?

Wij noemen je een IT professional wanneer jij degene bent die snapt hoe systemen werken én wanneer je gebruikers kan helpen met het correct/optimaal gebruiken van deze systemen.  Dat is natuurlijk een ontzettend brede definitie, maar binnen de ICT kan je ook ontzettend veel verschillende functies uitoefenen. Vaak met de raakvlakken op trends in de markt, zoals nu cloud oplossingen( bijvoorbeeld thuiswerken de juiste systemen en gegevens oproepen) en de extra focus op het veilig bewaren van gegevens en systemen (security). Wij helpen jou bij dit traineeship met het leggen van de fundamentele kennis. Naast deze kennis ga je werkervaring opdoen en zodra je weet waar jouw passie in de IT ligt? Dan gaan wij samen een maatwerk vervolgtraject in.

De eerste stappen in jouw IT carrière zet je in het Cloud & security support traineeship.

Wat ga ik leren in het traineeship?

Door middel van een aantal certificeringen, workshops en (maatwerk) begeleiding ga jij de eerste stappen zetten in jouw IT carrière.

 1. Om te begrijpen wat een IT afdeling is en wat je hier vaak in tegenkomt leggen wij meer uit over het framework van ITIL. Door een interactieve workshop leer je meer over de toepassing.
 2. Vervolgens komt er een breed scala aan gebruikers langs; die jij later gaat helpen. Door de basis van ITIL, duiken wij verder in een communicatietraining voor IT professionals.
 3. Het eerste deel van het traineeship sluit je af met de “Azure Microsoft Fundamentals” certificering. Je leert hierin onder andere wat een cloud dienst is en hoe je deze op verschillende situaties kan toepassen. Daarnaast komt er een stuk netwerk en security, evenals policy, SLA’s en kosten bij kijken.
 4. Vervolgens ga je jouw kennis in de praktijk brengen doordat onze accountmanagers je helpen aan een maatwerk project, waar jij jouw werkervaring kan opbouwen. Omdat iedereen hier een ander pad gaat bewandelen is het vervolg op het traineeship maatwerk, maar wij laten je natuurlijk niet zonder opleidingsplan verder gaan. Er worden diverse trainingen aangeboden in de Linden Academy, waar jij met een specifiek plan een traject gaat doorlopen. Jij geeft richting aan jouw carrière door doorlopend de voortgang van jouw ontwikkelingen te bespreken met onze recruiters.

Wat moet ik kunnen om mee te doen aan het Cloud en Security Support traineeship?

 • Je hebt passie voor IT en je doet hier in je vrije tijd ook wat mee;
 • Je bent leergierig en communicatief vaardig;
 • Een must is dat je wilt leren, ontwikkelen en doorgroeien;
 • Wanneer je deel wilt nemen aan het traineeship doorloop je vooraf aan de start het Microsoft 365 fundamentals traject in de Linden Academy;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Beheerst de Nederlandse taal vloeiend, daarnaast begrijp en spreek jij ook een aardig woordje Engels.

Meld je direct aan !

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Meld je aan bij Linden-IT

Start snel met de volgende stap in je carrière!

Meld je aan

Uitgelicht

Helpdeskonderzoek 2022

Linden-IT vindt het belangrijk om kennis en inzichten met de markt te delen. Daarom hebben we ook in 2022 met veel plezier weer ons maatgevende helpdeskonderzoek gehouden. We vroegen honderden…

Lees verder »

Het belang van vitaliteit

‘Vitaliteit’ een woord dat je tegenwoordig overal tegenkomt. Niet alleen op de werkvloer, maar eigenlijk overal in ons dagelijks leven. Is het niet je werkgever die het belang van vitaliteit…

Lees verder »

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als nu; in het eerste kwartaal van 2022 stonden er 133 vacatures per 100 werklozen open (bron: CBS). Werkgevers kampen met personeelstekorten en…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!