Get ready for the Cloud!

Linden-IT bereid je voor op de toekomst door middel van het Cloud Traineeship.

Solliciteer nu!

Het Cloud Traineeship van Linden-IT bestaat uit een aantal onderdelen op het gebied van cloud diensten. Je huidige kennis en ervaring ga je uitbreiden in het Cloud Traineeship.

Van senior servicedesk medewerker of (junior) systeembeheerder naar cloud specialist; een traject van 1 tot 2 jaar, afhankelijk van jouw huidige kennis en werkervaring, waarin wij jou de handvatten bieden om te groeien naar specialist op het gebied van Microsoft Azure.

Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst, een volledig salaris en een lease auto bij de start op een project. Daarnaast heb je naast de klassikale trainingen ook toegang tot een online studie bibliotheek met trainingen.

Cloud specialist traineeship

 

Startdata Cloud traineeship 2023:

 • 6 februari 2023
 • 1 mei 2023
 • 14 augustus 2023
 • 23 oktober 2023

Klaar voor een echte uitdaging?

 • 3 jaar werkervaring als IT professional?
 • Werken met de nieuwe cloud systemen?
 • 1-2 jaar cloud traineeship
 • Cloud expert bij Linden-IT

Solliciteer nu!

Cloud Traineeship bespreken

Wat is een cloud specialist?

Wij noemen je een cloud specialist wanneer je op “expert” niveau kan functioneren met cloud systemen. Denk aan het inrichten van een Azure infrastructuur of het bouwen van verschillende onderdelen in Azure (DevOps). Hoe je op dit niveau komt? Daar helpen wij je bij tijdens het cloud traineeship!

Hoe word ik een cloud specialist?

Het Microsoft Azure cloud traineeship bestaat uit diverse certificeringen en workshops.

 1. Wij beginnen met het leggen van een fundament; je leert hierin onder andere wat een cloud dienst is en hoe je deze op verschillende situaties kan toepassen. Daarnaast komt er een stuk netwerk en security, evenals policy, SLA’s en kosten bij kijken.
 2. Vervolgens komt er een breed scala aan systemen langs; Windows Server, Azure, Windows Client, Microsoft 365, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center, Powershell en meer.
 3. Het eerste deel voorbereiding van het traineeship sluit je af met “Microsoft Associate” certificering; Microsoft Azure Administrator (AZ-104)
 4. Vervolgens ga je jouw kennis in de praktijk brengen doordat onze accountmanagers je helpen aan een maatwerk project, waar jij jouw werkervaring verder kan uitbouwen. Omdat iedereen hier een ander pad gaat bewandelen is het vervolg op het traineeship maatwerk. Er worden diverse “expert” trainingen op infrastructuur, maar bijvoorbeeld ook op security level aangeboden. Jij geeft na 3 tot 6 maanden op project aan, wat jij wilt dat jouw vervolg gaat worden.

Wat moet ik kunnen om mee te doen aan het cloud traineeship?

 • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als senior/ skilled servicedesk medewerker of (junior) systeembeheerder;
 • Je hebt al eerder een Microsoft certificering behaald;
 • Een must is dat je wilt leren, ontwikkelen en doorgroeien;
 • Bij voorkeur heb je al een goede basiskennis van het beheren en optimaliseren van Microsoft omgevingen*;
 • Je wilt graag op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden in systemen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Beheerst de Nederlandse taal vloeiend, daarnaast begrijp en spreek jij ook een aardig woordje Engels.

*Het is niet vanzelfsprekend dat je dit al kan.

De overstap van servicedesk medewerker naar systeembeheerder is vaak een uitdaging. Vanuit jouw carrière op de servicedesk heb je veel kennis en ervaring opgedaan over gebruikersproblemen en hoe je deze op kan lossen. Je kent verschillende systemen en misschien nog wel belangrijker, mensen en hun manier van denken, goed. Om vervolgens deze systemen te gaan beheren heb je kennis nodig van de “achtergrond” van de systemen. Bijvoorbeeld: Hoe richt ik een server correct in? Of hoe kan ik op de achtergrond verschillende processen automatiseren? Bij Linden-IT leer je de kennis door certificeringen te behalen en de opgedane kennis in de praktijk, op project, toe te gaan passen. Als je nog onvoldoende kennis en ervaring hebt om direct mee te doen in het cloud traineeship kan je, door te werken bij Linden-IT aan de slag gaan voorbereid worden om op een later moment alsnog mee te doen.

Cloud Traineeship

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Meld je aan bij Linden-IT

Start snel met de volgende stap in je carrière!

Meld je aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!