Home » Carrière » Opleidingen » Low Code Mendix traineeship

Low Code Mendix traineeship

Tijdens het Low-code Mendix Traineeship zullen wij je in één maand tijd van zero to Mendix hero brengen. Hierin zal je binnen 1 maand de certificaten van Rapid Developer en Intermediate Developer behalen. Na het behalen van je Intermediate certificaat heb jij de fundamentele kennis van het Mendix Platform in huis om te starten met het bouwen aan de apps van de toekomst. Mendix is een high productivity app platform dat het mogelijk maakt om continu op grote schaal mobiele en webapplicaties te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Wil jij je verdiepen in deze tool? Meld je dan aan voor het Low Code Mendix traineeship!

Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst, een volledig salaris en een lease auto bij de start op een project. Daarnaast heb je naast de klassikale trainingen ook toegang tot een online studie bibliotheek met trainingen.

Mendix Development Traineeship

Startdata Low Code Mendix traineeship 2022:

– 28 februari 2022 (gestart)
– 2 mei 2022 (gestart)
– 18 juli 2022
– 5 september 2022
– 31 oktober 2022

Klaar voor een echte uitdaging?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding?
 • Passie voor coderen en/of data?
 • Snel de juiste basis voor succes
 • Mendix developer bij Linden-IT Developers

Solliciteer nu!

Low Code Mendix Traineeship bespreken

Wat is Low-code development?

Werken met Low-code is werken in een krachtige desktop-gebaseerde visuele app-modelleringsstudio. In Mendix is deze app-modelleringsstudio afgestemd op professionele ontwikkelaars en kan er worden geïntegreerd met codeer-IDE’s om de mogelijkheden uit te breiden. Naast Low-code is no-code ook een optie, dan werk je in een web based visuele app-modelleringsstudio die is afgestemd op experts op het gebied van bedrijfsdomeinen.

Omdat ons Low Code traineeship specifiek ingericht is op Mendix is het handig om te weten dat Mendix een high productivity app platform is, wat het mogelijk maakt om op grote schaal mobiele- en web applicaties te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Low-code is naar onze mening een belangrijke ontwikkeling in de wereld van development. Hoe je succesvol aan de slag gaat met Mendix en de apps van de toekomst gaat developen? Daar helpen wij je bij tijdens het Low-code Mendix traineeship!

Hoe word ik een Low-code developer?

Het Low-code traineeship bestaat uit diverse certificeringen, workshops en thuisstudie.

 1. Wij beginnen met het leggen van een fundament; door een intensief bootcamp, online lesmateriaal en praktijk cases behaal je in de eerste week het ‘Rapid developer’certificaat.
 2. Vanaf week 2 zal je kennismaken met de opdrachtgevers waar je jouw kennis in de praktijk gaat brengen. Je gaat Mendix in de praktijk brengen, maar bent daarna ook fanatiek met het volgen van aanvullende trainingen. Er zijn terugkomdagen ingepland waarop je alle vragen die je tegenkomt kan stellen.
 3. Na het behalen van het ‘Intermediate developer’ certificaat en de opgedane werkervaring ben je klaar om verder aan de slag te gaan met het maken van de apps van de toekomst.
 4. Terwijl je aan de slag bent als Mendix developer blijf je jezelf ontwikkelen en zal je na 6 maanden het Advanced Developer certificaat behalen. Vervolgens ben jij er klaar voor om alle Mendix vraagstukken te trotseren.

Wat moet ik hebben om mee te doen aan het Low Code Mendix traineeship?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je bent analytisch ingesteld, goed gevoel voor wiskunde;
 • De wil om je zelf te ontwikkelen tot een Mendix Specialist;
 • Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Heb je een proactieve houding en bent enthousiast.

Meld je direct aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Meld je aan bij Linden-IT

Start snel met de volgende stap in je carrière!

Meld je aan

Uitgelicht

Helpdeskonderzoek 2022

Linden-IT vindt het belangrijk om kennis en inzichten met de markt te delen. Daarom hebben we ook in 2022 met veel plezier weer ons maatgevende helpdeskonderzoek gehouden. We vroegen honderden…

Lees verder »

Het belang van vitaliteit

‘Vitaliteit’ een woord dat je tegenwoordig overal tegenkomt. Niet alleen op de werkvloer, maar eigenlijk overal in ons dagelijks leven. Is het niet je werkgever die het belang van vitaliteit…

Lees verder »

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als nu; in het eerste kwartaal van 2022 stonden er 133 vacatures per 100 werklozen open (bron: CBS). Werkgevers kampen met personeelstekorten en…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!