Behaal je MBO ICT Niveau 4 met behulp van Linden-IT

Officieel erkende MBO 4 opleiding Expert IT Systems and Devices.

Meld je direct aan

De wereld van technologie ontwikkelt zich enorm snel, waarbij de uitdaging op dit moment zit in het vinden van goed opgeleide IT-professionals. IT’ers die de juiste vaardigheden en uitgebreide kennis hebben en de capaciteiten bezitten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Linden-IT heeft als missie de beste IT-professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van een BBL MBO ICT-niveau 4 opleiding.

Wat houdt de MBO ICT BBL opleiding in?

De Linden-IT BBL opleiding heeft dezelfde inhoud als iedere andere MBO ICT niveau 4 opleiding. De voortgang van de opleiding wordt zowel vanuit het mbo-college als door onze eigen opleidingsmanager goed in de gaten gehouden, zodat jij ondersteuning krijgt daar waar je het nodig hebt.

De opleiding is in de basis in 2 jaar af te ronden. Omdat de trajecten maatwerk zijn kan het zo zijn dat je sneller jouw mbo ICT-niveau 4 diploma op zak hebt.

Bespreek de mogelijkheden voor een MBO ICT BBL opleiding met een van onze Talent consultants

Bel ons

Behaal je MBO ICT Expert Systems en Devices Niveau 4 met behulp van Linden-IT

Ben jij ambitieus, een doorzetter en wil je bij de beste ICT’ers van Europa horen? Dan zoeken wij jou!

Je bent in het bezit van je MBO ICT-opleiding op niveau 3 of je hebt al wat jaren werkervaring in de ICT. Je wil graag je niveau 4 diploma behalen om verdere stappen in je carrière te maken, maar je wilt niet meer fulltime naar school. Klinkt dit interessant? De BBL ICT-opleiding van Linden-IT maakt dit mogelijk!

Je start direct met een 40-urige werkweek en je gaat 1 avond in de week naar school in Hilversum of Zaandam, afhankelijk van waar je woont en/of waar je opdracht is. Waar je de opleiding gaat volgen wordt bepaald in overleg met jou. Er wordt je, naast je studie, een arbeidsovereenkomst geboden en je ontvangt daardoor een salaris vanaf de start van jouw werkzaamheden op een project. De studiekosten die de school aan jou berekent worden volledig vergoed door Linden-IT. Het traject is bedacht om semi-professionals in zeer korte tijd een diploma op niveau 4 te laten behalen.

Naast de opleiding is er mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en dit zet zich voort wanneer je je carrière doorzet bij Linden-IT. Kortom, je kunt als ICT’er bij Linden-IT alles uit jezelf halen. Linden-IT speelt in op de toekomst en wil zorgen voor niveau 4 opgeleide IT-professionals die klaar zijn voor de hoge wensen van het bedrijfsleven.

Meld je aan bij Linden-IT

Start direct met je MBO ICT Niveau 4!

Meld je aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!