Werken bij Linden-IT

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en nieuwe technische omgevingen, zoals cloud infrastructuren.

De opdrachten die je uitvoert zijn passend bij jouw niveau en onze klanten verwachten experts in hun vakgebied. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en voegt waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst. Afhankelijk van je interesse en aanleg kun je vele kanten op met je carrière. Starters kunnen doorgroeien en ervaren ICT professionals kunnen direct aan de slag of hun carrière verder door ontwikkelen met de Cloud Traineeships. Developers kunnen doorgoeien naar Lead Developer of Development Managers.

Events

Ontmoet collega’s, mentoren, vakgenoten en gastsprekers tijdens onze meetups, exclusief voor medewerkers en genodigden.

Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door events met bekende sprekers op kantoor of op locatie, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan de Gamescom en Firstlook.

Tevens kijken we altijd uit naar specifieke congressen en beurzen die interessant zijn voor onze professionals, zoals bijvoorbeeld van Microsoft, Cisco, Google of Amazon.

Persoonlijke begeleiding

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Onze ervaren Sales Consultants begeleiden je tijdens je opdrachten en onze Talent Consultants besteden mede aandacht aan je opleidingen. Je hebt regelmatig contact met je ons om te praten over de voortgang van het project en studieresultaten. Onze Sales Consultants kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrièrepad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt.

Door regelmatig contact te hebben met ons over de voortgang van de opdrachten en je studie, bouwen we verder aan de band die we hebben en de vervolgstappen in jouw carrière.

“Wat mij meteen opviel toen ik bij Linden-IT solliciteerde is de snelle reactie die ik kreeg. Vervolgens werd er speciaal voor mij heel gericht gekeken naar wat goed bij mij past.”

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zien iedere professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad binnen de IT. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij je een passend contract en een passende functie. Met een MBO-ICT of HBO-diploma op zak kan dit in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd zijn dat na verloop van tijd wordt overgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Ook is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leaseauto die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden.

Naast het uitstippelen van een individueel carrière pad zijn onze salarissen marktconform. Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen de ICT? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!