Tijdelijke of langdurige ondersteuning nodig binnen uw ICT-omgeving? Projecten waarbij hulp gewenst is? Extra ICT-expertise nodig?

Als ICT-partner voor onze klanten ondersteunt Linden-IT organisaties met de inzet van IT-professionals. Dit kan voor kortere periodes bij bijvoorbeeld migratieprojecten, evenals voor langdurige periodes waar de wens bestaat voor een flexibele schil. Linden-IT draagt hierin zorg voor het gehele proces van werving tot aan de begeleiding tijdens het project met IT Detachering.

Snel geregeld.

Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Maak kennis met de beschikbare professionals

Bekijk de beschikbare kandidaten

ICT-expertise

Linden-IT heeft veel expertise in ICT detachering en heeft ruim 500 IT-professionals in dienst. Deze professionals worden gezien als expert op hun vakgebied en niveau. Ze zijn continu bezig met hun ontwikkeling door middel van studie en het behalen van certificeringen. Het ICT-speelveld is breed en om daarin te voorzien heeft Linden-IT een verscheidenheid aan expertise in huis, van servicedesk medewerker tot cloud engineer en van functioneel beheerder tot aan software developer.

Mocht er niemand direct beschikbaar zijn, dan gaan onze talent consultants op zoek naar de beste kandidaten binnen en buiten onze database met meer dan 25.000 ICT-professionals. Daarnaast kunnen wij onze partners inschakelen om in uw vraag te voorzien. Al met al voldoende ICT expertise binnen en buiten ons netwerk om snel aan uw vraag te voldoen.

Van match tot opleiding en begeleiding

Opleiding en werkervaring zijn belangrijk maar ook de persoonlijke eigenschappen spelen een grote rol. Het moet klikken tussen de opdrachtgever en de professional. Verder is de afstand van het woon-werkverkeer een belangrijk aspect voor onze medewerkers. Als de afstand te groot is of openbaar vervoer lastig is, stellen wij eventueel een leaseauto beschikbaar.
We stellen IT-professionals voor met een CV, foto en tarief per uur. U kunt kennis maken met de kandidaten door middel van een online video interview en/of persoonlijk gesprek. Tijdens het project hebben we zeer regelmatig contact met u als opdrachtgever en met onze medewerker.

Als onze medewerker extra kennis op bepaalde gebieden nodig heeft, dan gaan we graag met u in overleg over de aanvullende behoefte. Dit verwerken wij in het persoonlijke opleidingsplan van de IT-professional en vullen we in met online of persoonlijke trainingen.

Meld uw vacature aan bij Linden-IT

Direct een IT-professional nodig?

Meld uw vacature aan

Vormen van IT detachering

IT Detachering

Tijdelijke, langdurige én deta-vast inzet van flexibele cloud, support, beheer, developers en andere ICT professionals. Linden-IT helpt u graag bij de invulling van uw vacatures.

Sourcing

Als ICT-partner voor onze klanten ondersteunt Linden-IT organisaties met de inzet van ICT-professionals. Dit doen wij voornamelijk met onze eigen medewerkers die bij ons in dienst zijn. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat wij de juiste expertise op het juiste moment niet beschikbaar hebben. In dit geval maken wij gebruik van ons netwerk aan partners en freelancers.

Co-Sourcing

Bij Co-Sourcing neemt Linden-IT de verantwoordelijkheid voor de bezetting van uw helpdesk. De ICT-professionals zijn in dienst van Linden-IT als aanvulling op uw eigen team, of Linden-IT heeft alle medewerkers op de servicedesk in dienst. De directe aansturing heeft u zelf in handen. Hierbij dragen wij zorg voor 100% continuïteit.

BBL ICT Professionals

De wereld van technologie ontwikkelt zich enorm snel, waarbij de uitdaging op dit moment zit in het vinden van goed opgeleide IT-professionals. ICT’ers die de juiste vaardigheden en uitgebreide kennis hebben en de capaciteiten bezitten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk. Linden-IT heeft als missie de beste IT-professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van een BBL MBO ICT-niveau 4 opleiding.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Maak een afspraak met een van onze sales consultants

Neem contact op

Meer informatie over detachering bij Linden-IT

Onze werkwijze


Professional engagement & commitment

Eén van de belangrijkste dingen bij de inzet van een professional via ons is het feit dat de medewerker onderdeel uitmaakt van het team. Hiermee zijn het niet alleen onze medewerkers, maar ook jullie medewerkers.

Begeleiding van onze professionals vinden wij erg belangrijk. Wij bezoeken onze medewerkers elke 6 weken, waarbij we uitvoerig met ze in gesprek gaan over hun werkzaamheden, de kennis die ze nog nodig hebben of missen en hun opleidingstraject. Daarnaast gaat het ook om persoonlijke zaken, zodat wij op de hoogte zijn van hetgeen er speelt. Van hieruit kunnen wij snel schakelen met zowel de professional als de klant.

One-stop-shop

Als IT-detacheerder neemt Linden-IT alle zorgen en bijkomende zaken uit handen die normaliter komen kijken bij het aannemen van personeel. Hierin kan het inwerktraject verkort worden wegens de al aanwezige kennis en expertise of door deze nog voor de start bij te brengen. In dit geval zijn wij dus ook het opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij de verzekeraar, regelen wij het vervoer, zorgen wij voor de salarissen, werkgeverslasten, pensioenen en dragen wij de risico’s voor ziekte, verzuim en vakantie.

Over Linden-IT

Als detacheringsbureau binnen de ICT zet Linden-IT zich in om de beste match te vinden tussen IT-professionals en haar opdrachtgevers. Dit doen we door snel te schakelen, een persoonlijke benadering van zowel professionals als opdrachtgevers en door een uiterst effectieve werkwijze te hanteren. Ons doel is om onze professionals verder te helpen in hun carrière en tijdens hun dienstverband bij Linden-IT verder te begeleiden, onder andere door het volgen van opleidingen en het behalen van certificeringen. Linden-IT is aangesloten bij de NBBU en is NEN4400 en SNA.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!