Home » Diensten » IT Expertises

Vanuit Linden-IT ondersteunen wij organisaties met verschillende IT expertises, onder andere door de inzet van onze IT professionals op basis van detachering of het uitvoeren van projecten. Linden-IT is actief in alle functiegebieden binnen de IT. Denk hierbij aan support, cloud, beheer, applicaties, software development, BI/Data en IT Project Management.

Met ruim 400 IT professionals voorzien we vaak snel in de juiste IT expertise en juiste persoon voor uw uitdagingen.

Snel geregeld.

Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Maak kennis met de beschikbare professionals

Bekijk de beschikbare kandidaten

De IT Expertise gebieden waar we in actief zijn

Helpdesk en werkplekbeheer

Junior tot senior IT support medewerkers met skills in ITIL, registratietools als Topdesk, Servicenow en kennis van onder andere Microsoft omgevingen.

Systeem- en netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheerders met ervaring in on-premise en hybride omgevingen. Gecertificeerd in bijvoorbeeld Microsoft en Cisco.

Cloud

Cloud Engineers en Architecten, die omgevingen beheren en gecertificeerd zijn in Azure, Google Cloud, Microsoft365 en Security.

Security

IT professionals met certificeringen in CISM, CISO, ISO en ervaring in Cloudplatformen, netwerken en ethical hacking.

Software Development

Front-end tot back-end developers op het gebied van JavaScript, Phyton, Java & C#. Mendix gecertificeerde Low Code Developers van junior tot senior.

Applicatiebeheer

BISL, ASL en ITIL opgeleide applicatiebeheerders die ervaring hebben in verschillende applicaties, waaronder Synamics, SalesForce, SAP en Oracle.

BI/Data

Trainees en ervaren BI en Data Scientists opgeleid in het maken van analyses, rapportages, werken met SQL en kennis van development talen

Datacenter

Datacenter technicians en engineers met ervaring in het trekken van kabels, patchen en het opzetten van server ruimtes. Microsoft en Linux georiënteerd.

IT Management

IT project en servicemanagers, gecertificeerde ITIL en Scrum consultants. Consultants welke direct ingezet kunnen worden voor de verbetering van uw IT omgeving.

Meld uw vacature aan bij Linden-IT

Direct een IT professional nodig?

Meld uw vacature aan

Uitgelicht

De servicedesk van de toekomst

Vorige week vertelden we over de trends voor op de helpdesk. Nu gaan wij een stapje verder: namelijk de servicedesk van de toekomst. Wat betekent dit allemaal voor de servicedesk…

Lees verder »

Trends op de helpdesk

De helpdesk blijft een van de meest waardevolle tools voor organisaties. Helpdesks zijn namelijk in staat om met alles te helpen, van het beheren van klantgesprekken tot het bieden van…

Lees verder »

Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!