Vanuit Linden-IT ondersteunen wij organisaties met verschillende IT expertises, onder andere door de inzet van onze IT professionals op basis van detachering of het uitvoeren van projecten. Linden-IT is actief in alle functiegebieden binnen de IT. Denk hierbij aan support, cloud, beheer, applicaties, software development, BI/Data en IT Project Management.

Met ruim 500 IT professionals voorzien we vaak snel in de juiste IT expertise en juiste persoon voor uw uitdagingen.

Snel geregeld.

Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Maak kennis met de beschikbare professionals

Bekijk de beschikbare kandidaten

De IT Expertise gebieden waar we in actief zijn


Helpdesk en werkplekbeheer

Junior tot senior IT support medewerkers met skills in ITIL, registratietools als Topdesk, Servicenow en kennis van onder andere Microsoft omgevingen.

Security

IT professionals met certificeringen in CISM, CISO, ISO en ervaring in Cloudplatformen, netwerken en ethical hacking.

BI/Data

Trainees en ervaren BI en Data Scientists opgeleid in het maken van analyses, rapportages, werken met SQL en kennis van development talen.


Systeem- en netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheerders met ervaring in on-premise en hybride omgevingen. Gecertificeerd in bijvoorbeeld Microsoft en Cisco.

Software Development

Front-end tot back-end developers op het gebied van JavaScript, Python, Java & C#. Mendix & Microsoft Power Platform gecertificeerde Low Code Developers van junior tot senior.

Datacenter

Datacenter technicians en engineers met ervaring in het trekken van kabels, patchen en het opzetten van server ruimtes. Microsoft en Linux georiënteerd.


Cloud

Cloud Engineers en Architecten, die omgevingen beheren en gecertificeerd zijn in Azure, Google Cloud, Microsoft365 en Security.

Applicatiebeheer

BISL, ASL en ITIL opgeleide applicatiebeheerders die ervaring hebben in verschillende applicaties, waaronder Dynamics, SalesForce, SAP en Oracle.

IT Management

IT project- en servicemanagers, gecertificeerde ITIL en Scrum consultants. Consultants welke direct ingezet kunnen worden voor de verbetering van uw IT omgeving.

Meld uw vacature aan bij Linden-IT

Direct een IT professional nodig?

Meld uw vacature aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!