Over Linden Developers

Voor onze opdrachtgevers is Linden Developers een partner voor de lange termijn. Wij kennen onze partners en gaan hier langdurige en duurzame relaties mee aan waarin wij continu meedenken. Dit doen wij onder andere door de beste matches te maken en ook actief mee te denken aan de best mogelijke oplossing. Oplossingen gaan verder dan alleen het invullen van een vacature, maar juist om lange termijn oplossingen die continuïteit en kwaliteit blijven garanderen.

Naast het leveren van een kwalitatief goede kandidaat, investeren wij graag in nieuw talent, door het organiseren van traineeships. Door onze goede banden met studieverenigingen van Hogescholen en universiteiten, zijn wij in de unieke positie dat wij starters gemakkelijk aantrekken. Dit kunnen wij in opdracht doen van u als opdrachtgever of in combinatie, zodat ze direct kunnen instromen in uw organisatie.

Waarom voor ons kiezen?


Linden Developers is de juiste keus voor haar partners en opdrachtgevers, omdat zij hen op prijst stelt en niks liever wilt dan het opbouwen van een langdurige en duurzame relatie. Dit doen wij door tijdens onze gesprekken ervoor te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel van tafel gaat en dat gevoel ook blijft behouden.

Wij weten de beste matches te maken door actief mee te luisteren en denken in de gesprekken met onze klanten.

Door onze technische expertise zijn wij thuis in alle termen die binnen software development voorkomen en weten wij direct waar onze opdrachtgevers het over hebben en kunnen wij meteen schakelen met de juiste kandidaten.

Op het moment dat u een developer inhuurt bij ons, zullen wij gedurende het gehele traject een opleidingstraject begeleiden voor onze programmeur, dit doen wij in overleg met u als opdrachtgever. Maandelijks zal er een evaluatiemoment plaatsvinden, waardoor wij ervoor zorgen dat de neuzen altijd dezelfde kant op blijven staan gedurende de inhuur periode.

Onze professionals staan klaar om de problemen te verhelpen en handige oplossingen te bedenken. De developers zijn perfect voorbereid voor de verscheidende opdrachten door het unieke opleidingsplan dat wij met al onze medewerkers op stellen. Dit stelt hen in staat om gelijk op volle kracht mee te draaien, doordat ze op de hoogte zijn van de nieuwste tools. Door de persoonlijke coaching en onze aandacht voor opleidingen en certificeringen is het ook mogelijk om onze medewerkers specifiek te scholen richting de systemen en applicaties die in uw organisatie gebruikt worden.

Onze laatste development kandidaten

  Kandidaten vertellen...

  Marten

  Bij welk project werk je en wat doe je precies?
  Begin maart 2021 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Avans hogeschool in Breda. Na mijn afstuderen ben ik via Linden-IT in contact gekomen met het huidige bedrijf waar ik nu werk. Hier ben ik momenteel aan de slag als Front-end JavaScript Engineer. 

  Hoe ziet een werkdag eruit?
  Mijn organisatie heeft geen kantoor. Iedereen werkt dus op afstand. Meestal begin ik mijn dag tussen negen en half 10. Ik begin mijn dag samen met de collega die ook aan de front-end werkt. Iedere ochtend hebben we een half uurtje ingepland waar ik al mijn vragen en andere dingen die ik eventueel tegen gekomen ben kan stellen. Het ontwikkelteam werkt met de SCRUM methodiek. Iedere dag om 11 uur komen we bij elkaar om de daily standup te doen. Verder vul ik mijn dagen vooral met het bouwen van componenten o.b.v. de gemaakte ontwerpen in JavaScript (VueJS). Behalve op vrijdagen, op vrijdag ben ik bezig met het volgen van cursussen. 

  Wat doe je in je vrije tijd?
  Natuurlijk ben ik ook niet de gehele dag aan het werk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met kunst en design. Zo vind ik het leuk om aan urban sketching te doen. Dit is een vorm van tekenen waarbij je je omgeving schetst. Dit doe ik vooral als ik op reis ben, iets wat ik ook ontzettend leuk vind om te doen. Daarnaast lees ik ook non-fictie boeken

  Meld je aan bij Linden-IT

  Vacature aanmelden

  klik hier

  Nieuws

  Uitgelicht

  Contact

  Hoe kunnen we je helpen?

  Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

  Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
  Vacature is verwijderd uit je favorieten!