Behoefte aan goed opgeleide ICT-professionals die snel ingewerkt zijn?

Linden-IT neemt uw zorgen uit handen, door middel van maatwerktrainingen, bootcamps en volledige opleidingen op het gebied van onder andere helpdesk, Microsoft 365, Azure, Salesforce, Microsoft Power Platform, Mendix en Office 365.

Maatwerktrainingen

Elke organisatie en elk persoon is anders. Hierin kunt u met Linden-IT rekenen op een solide partner op het gebied van opleidingen en advies. Maatwerktrainingen worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uzelf, uw bedrijf, uw gebruikers, uw collega’s of uw klanten. Doordat de training speciaal op maat gemaakt wordt, biedt dat vele voordelen. U kunt alle onderwerpen aan bod laten komen die van belang zijn en u krijgt de beste gecertificeerde trainers uit het vak.

Contact met Linden-IT

Korte lijntjes? Daar houden wij van.

Bel ons

Opleidingen en maatwerktrainingenCloud Program

Door middel van het Cloud programma helpen wij IT-professionals met de juiste mindset om onze klanten verder te helpen in de toekomstige wereld van de cloud. Wij vormen de nieuwe generatie aan cloud specialisten, die terecht kunnen in de job-roles die Microsoft onderscheidt en natuurlijk in uw organisatie!

-Cloud en Security Support Program

-Cloud Program

BI/Data Program

Het tekort aan goede BI-specialisten en Data Scientists zal alleen maar toenemen. Linden-IT neemt uw zorgen uit handen, door middel van het ‘Data-gedreven opleidingsplan BI/Data-scientist’. Zij starten met een intensieve bootcamp in de eerste maand met daarnaast terugkomdagen en externe coaching en begeleiding.

-BI/Data Scientist Program

Application Manager Program

De Applicatiebeheerder; de vertaler tussen een applicatie en de bedrijfsprocessen. Elke organisatie wil graag zo optimaal mogelijk presteren, om de performance van de organisatie hoog te houden. Linden-IT leidt door middel van een aantal certificeringen, workshops en (maatwerk) begeleiding IT-professionals op tot functionele applicatiebeheerder.

-Applicatiebeheer Program

Mendix Low-Code Program

Tijdens het Low-code Mendix programma zullen wij je in één maand tijd van zero to Mendix hero brengen. Hierin zal je binnen 1 maand de certificaten van Rapid Developer en Intermediate Developer behalen. Na het behalen van je Intermediate certificaat heb jij de fundamentele kennis van het Mendix Platform in huis om te starten met het bouwen aan de apps van de toekomst.

-Young Professional Low-Code Program

“Linden-IT heeft ons geholpen bij het future proof maken van onze IT omgeving met een gedegen plan”

Remote Servicedesk Linden-IT

Inwerkperiode verkorten door bootcamps

Specifiek voor bepaalde branches of opdrachtgevers heeft Linden-IT een aantal bootcamps ontwikkeld waarmee de inwerkperiode wordt verkort. Hierdoor zijn de ICT-professionals sneller inzetbaar en kunt u sneller tot de kern komen van uw dienstverlening.

Voor de bootcamps kijken wij graag samen met u naar de gewenste kennis die benodigd is en gaan de ICT-professionals voor een bepaalde tijd in een begeleid traject. Hierbij zullen de onderwerpen aan bod komen die zijn afgesproken.

Aangezien Linden-IT veel ervaring heeft in verschillende branches hebben wij voor deze branches vanuit onze kennis verschillende branche specifieke workshops en bootcamps opgezet. Hierin komt onder andere een overview van de branche aan bod, de veelgebruikte hard- en software en breiden we dit naar wens uit tot een bootcamp waarin in-depth ingegaan wordt op de specifieke kennis van bepaalde software.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Linden-IT MBO 4 ICT Academy

In samenwerking met een aantal ROC’s in Nederland heeft Linden-IT de MBO 4 ICT Academy opgericht. Hierin worden ICT-professionals met een MBO ICT-niveau 3 opleiding verder opgeleid met als doel het behalen van hun niveau 4 diploma. Dit gebeurt in een BBL-traject, waarbij de medewerker 40 uur per week beschikbaar blijft voor onze opdrachtgevers. Naast de reguliere lessen en theoretische kennis die ze voor de opleiding moeten volbrengen besteedt Linden-IT extra tijd aan technische workshops, trainingen en certificeringen. Dit gebeurt allemaal buiten de uren dat deze medewerkers bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!