Home » Diensten » Projecten en services » Consultancy

ICT Consultants met kennis

Als specialist op het gebied van gebruikersondersteuning, beheer van systemen en cloud beschikt Linden-IT over veel kennis van tools en technieken voor het optimaliseren van uw service organisatie en de opzet en beheer van uw IT-infrastructuur.

Onze IT-consultants kunnen op projectbasis worden ingezet voor het analyseren en verbeteren van uw IT afdeling. Bij de analyse wordt gekeken naar de organisatie, werkwijze en gebruikte systemen. Door te vergelijken met beschikbare benchmarks brengen wij in kaart hoe efficiënt er gewerkt wordt en waar verbeteringen mogelijk zijn. De IT-consultants kunnen ook worden ingezet als teamleader of helpdesk manager.

“Linden-IT heeft ons geholpen bij het future proof maken van onze IT-omgeving met een gedegen plan”

Remote Servicedesk Linden-IT

Infrastructuur Consultancy

De infrastructuur consultants kunnen ingezet worden op complexe opdrachten op het gebied van uw IT-infrastructuur. Denk hierbij aan hardware, software, mobile devices en Cloud Computing. Analyseren, adviseren, ontwerpen en implementaties of migraties uitvoeren vallen ook binnen het takenpakket. Tevens kan de consultant optreden als leidinggevende voor (junior-) systeembeheerders en hen ondersteunen bij werkzaamheden.

Servicedesk Consultancy

Servicegerichtheid en klantgerichtheid in zowel persoonlijk als virtueel contact zijn zaken waar continu aandacht aan besteed wordt en waar klanten veel waarde aan hechten. Hierbij is het zo dat een verhoging van de kwaliteit kan leiden tot rendement verbeteringen. De servicedesk consultants kunnen dit samen met u bewerkstelligen door middel van procesverbeteringen en trainingen voor uw professionals.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Waarom Linden-IT?

Onze consultants beschikken over HBO werk- en denk niveau, hebben veel werkervaring en zijn onder andere Microsoft- en ITIL-gecertificeerd. De consultants zijn flexibel op projectbasis inzetbaar.

Uitgelicht

Cloud Security Essentials

Wil je ook Malware, Ransomware, Phishing voorkomen en je Cloud diensten beschermen? Dan is een goede Cloud Security strategie essentieel om veilig werken te garanderen! Waarom dit zo belangrijk is?…

Lees verder »

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Waarom naar de Cloud?

De virtuele wolk waar we al onze data bewaren is de toekomst. Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bestanden vanaf elke locatie. Maar…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!