Home » Diensten » Projecten en services » Consultancy

ICT Consultants met kennis

Als specialist op het gebied van gebruikersondersteuning, beheer van systemen en cloud beschikt Linden-IT over veel kennis van tools en technieken voor het optimaliseren van uw service organisatie en de opzet en beheer van uw IT-infrastructuur.

Onze IT-consultants kunnen op projectbasis worden ingezet voor het analyseren en verbeteren van uw IT afdeling. Bij de analyse wordt gekeken naar de organisatie, werkwijze en gebruikte systemen. Door te vergelijken met beschikbare benchmarks brengen wij in kaart hoe efficiënt er gewerkt wordt en waar verbeteringen mogelijk zijn. De IT-consultants kunnen ook worden ingezet als teamleader of helpdesk manager.

“Linden-IT heeft ons geholpen bij het future proof maken van onze IT-omgeving met een gedegen plan”

Remote Servicedesk Linden-IT

Infrastructuur Consultancy

De infrastructuur consultants kunnen ingezet worden op complexe opdrachten op het gebied van uw IT-infrastructuur. Denk hierbij aan hardware, software, mobile devices en Cloud Computing. Analyseren, adviseren, ontwerpen en implementaties of migraties uitvoeren vallen ook binnen het takenpakket. Tevens kan de consultant optreden als leidinggevende voor (junior-) systeembeheerders en hen ondersteunen bij werkzaamheden.

Servicedesk Consultancy

Servicegerichtheid en klantgerichtheid in zowel persoonlijk als virtueel contact zijn zaken waar continu aandacht aan besteed wordt en waar klanten veel waarde aan hechten. Hierbij is het zo dat een verhoging van de kwaliteit kan leiden tot rendement verbeteringen. De servicedesk consultants kunnen dit samen met u bewerkstelligen door middel van procesverbeteringen en trainingen voor uw professionals.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Waarom Linden-IT?

Onze consultants beschikken over HBO werk- en denk niveau, hebben veel werkervaring en zijn onder andere Microsoft- en ITIL-gecertificeerd. De consultants zijn flexibel op projectbasis inzetbaar.

Uitgelicht

Waarom is Cyber Security zo belangrijk?

De digitalisering blijft toenemen en biedt veel kansen voor bedrijven, niet alleen in de IT-sector maar in alle sectoren. Dit betekent ook dat cybercriminaliteit toeneemt. Gegevens worden digitaal opgeslagen voor…

Lees verder »

Linden-IT winst samen met Consortium FlexValue aanbesteding Belastingdienst

Utrecht – Afgelopen tijd heeft FlexValue samen met haar vaste partners een bijzondere prestatie neergezet. FlexValue is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door de Belastingdienst. In oktober 2021…

Lees verder »

Windows 11 is er!

Het wachten is voorbij! Het is 5 oktober en dat betekend dat je eindelijk kan upgraden naar het nieuwe Windows 11-besturingssysteem! Er is veel te ontdekken in over deze nieuwe…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!