ICT Consultants met kennis

Als specialist op het gebied van gebruikersondersteuning, beheer van systemen en cloud beschikt Linden-IT over veel kennis van tools en technieken voor het optimaliseren van uw serviceorganisatie en de opzet en beheer van uw IT-infrastructuur.

Onze IT-consultants kunnen op projectbasis worden ingezet voor het analyseren en verbeteren van uw IT afdeling. Bij de analyse wordt gekeken naar de organisatie, werkwijze en gebruikte systemen. Door te vergelijken met beschikbare benchmarks brengen wij in kaart hoe efficiënt er gewerkt wordt en waar verbeteringen mogelijk zijn. De IT-consultants kunnen ook worden ingezet als teamleader of helpdesk manager.

“Linden-IT heeft ons geholpen bij het future proof maken van onze IT-omgeving met een gedegen plan”

Remote Servicedesk Linden-IT

Infrastructuur Consultancy

De infrastructuur consultants kunnen ingezet worden op complexe opdrachten op het gebied van uw IT-infrastructuur. Denk hierbij aan hardware, software, mobile devices en Cloud Computing. Analyseren, adviseren, ontwerpen en implementaties of migraties uitvoeren vallen ook binnen het takenpakket. Tevens kan de consultant optreden als leidinggevende voor (junior-) systeembeheerders en hen ondersteunen bij werkzaamheden.

Servicedesk Consultancy

Servicegerichtheid en klantgerichtheid in zowel persoonlijk als virtueel contact zijn zaken waar continu aandacht aan besteed wordt en waar klanten veel waarde aan hechten. Hierbij is het zo dat een verhoging van de kwaliteit kan leiden tot rendement verbeteringen. De servicedesk consultants kunnen dit samen met u bewerkstelligen door middel van procesverbeteringen en trainingen voor uw professionals.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Waarom Linden-IT?


Expertises

Binnen Linden-IT Consultancy bedienen wij veel verschillende expertises die altijd met elkaar in verbinding staan; BI/Data, Applicatiebeheer, Cloud, DevOps, Security en verschillende projectmanagers. Hierdoor hebben wij voor ieder IT-project simply the best IT professional beschikbaar.

Constante ontwikkeling

Linden-IT staat voor constante ontwikkeling, van onze dienstverlening, maar vooral voor onze professionals. Zo bieden wij onze consultants de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. Zo krijgen zij de kans om hun kennis constant te verbreden en verdiepen. Hierbij vinden wij het bij Linden-IT belangrijk om de kennis van onze consultants altijd op de proef te stellen. Daarom zorgen wij er middels de trainingen voor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de IT.

Complexe opdrachten

Linden-IT consultancy helpt jou bij complexe opdrachten met alle benodigde  kennis en skills. Hierdoor kan Linden Consultancy een erg waardevolle toevoeging zijn binnen jouw onderneming. Onze consultants beschikken over HBO werk- en denk niveau, hebben veel werkervaring en zijn onder andere Microsoft- en ITIL-gecertificeerd. De consultants zijn flexibel op projectbasis inzetbaar.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!