Home » Diensten » Projecten en services » Projecten

ICT-Projecten uitbesteden

Worstelt u met moeilijke vraagstukken met betrekking tot uw ICT-omgeving? Heeft u advies nodig met betrekking tot de toekomst en uw ICT-infrastructuur? Wilt u migreren naar de cloud?

De veranderingen en mogelijkheden binnen ICT zijn erg breed en volgen elkaar snel op. Linden-IT is uw partner op het gebied van al uw ICT-vraagstukken en denkt graag met u mee.

Niets is zo veranderlijk als de IT-wereld. Nieuwe technologieën zorgen voor een explosieve groei in de markt. ICT-afdelingen groeien daar vanzelfsprekend in mee. Om deze groei te bewerkstelligen zijn er soms extra handen nodig die de juiste expertise hebben. En dus kunnen professionals van Linden-IT bijspringen bij uw ICT-projecten.

Contact met Linden-IT

Korte lijntjes? Daar houden wij van.

Bel ons

Verantwoording

ICT-projecten zijn vaak complex en nemen veel tijd in beslag. Uw organisatie dient door te kunnen werken en geen hinder hier van te ondervinden. Linden-IT draagt de zorg met alle verantwoording zodat u kunt focussen op uw core-business. Met gedegen planning en voorbereiding zorgen wij er voor dat wij u compleet ontlasten en uw ICT-omgeving naar een nieuw niveau brengen.

Infrastructuurprojecten

Uw infrastructuur is de backbone van uw organisatie. Met een solide omgeving werken uw medewerkers zorgeloos door. Het is dan ook noodzaak dat deze omgeving zo optimaal mogelijk draait en de continuïteit is gewaarborgd. Daarbij is het altijd belangrijk om vooruit te kijken en uw ICT-omgeving voor te bereiden op de toekomst. Linden-IT is op de hoogte van de laatste technieken en voert vele infrastructuurprojecten uit die uw ICT-infrastructuur futureproof maken.

Migratie naar de cloud

Cloud migraties zijn aan de orde van de dag. Heeft u een on-premise omgeving die u graag naar de cloud wilt brengen of heeft u behoefte aan het beste advies over uw omgeving voordat we deze migreren naar de cloud? Dan komen wij graag langs voor een advies gesprek. Er zijn vele mogelijkheden, zoals volledig in de cloud of hybride oplossingen. Linden-IT is ervaren in verschillende soorten migraties naar de cloud en deelt deze ervaringen graag met u.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Wat kunt u van Linden-IT verwachten?

Professionele aanpak, met een gedegen projectplan

Voorbereiding en ontzorging van uw organisatie

Volledige verantwoording van begin tot einde project

Uw omgeving is in de juiste handen en klaar voor de toekomst

Uitgelicht

Waarom is Cyber Security zo belangrijk?

De digitalisering blijft toenemen en biedt veel kansen voor bedrijven, niet alleen in de IT-sector maar in alle sectoren. Dit betekent ook dat cybercriminaliteit toeneemt. Gegevens worden digitaal opgeslagen voor…

Lees verder »

Linden-IT winst samen met Consortium FlexValue aanbesteding Belastingdienst

Utrecht – Afgelopen tijd heeft FlexValue samen met haar vaste partners een bijzondere prestatie neergezet. FlexValue is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door de Belastingdienst. In oktober 2021…

Lees verder »

Windows 11 is er!

Het wachten is voorbij! Het is 5 oktober en dat betekend dat je eindelijk kan upgraden naar het nieuwe Windows 11-besturingssysteem! Er is veel te ontdekken in over deze nieuwe…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!