Continuïteit en optimale bereikbaarheid op uw ICT-servicedesk

Wilt u altijd de beschikking hebben over capaciteit op uw servicedesk? Heeft u behoefte om kosten te besparen op een gedeelte van uw ICT-afdeling? Zou u zich meer willen focussen op uw corebusiness?

De remote servicedesk is een oplossing die Linden-IT biedt voor klanten die graag hun servicedesk volledig of gedeeltelijk willen uitbesteden.

De servicedesk van Linden-IT ondersteunt de medewerkers of klanten van uw organisatie vanuit ons kantoor in Amsterdam. Onze ervaren supportmedewerkers vormen uw eigen servicedesk, maar dan op afstand.

De remote servicedesk heeft de druk op onze IT afdeling verlicht zodat zij zich kunnen focussen op de IT projecten.

Remote Servicedesk Linden-IT

ITIL

Volledig volgens het ITIL-framework ingericht, neemt onze servicedesk incidenten aan en draagt zorg voor de juiste afhandeling. Aanname, registratie, oplossen, doorsturen, bewaken, terugkoppelen en afsluiten van incidenten en changes vallen hier onder. Het gehele proces wordt ondersteund door de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn wij via telefoon, mobiel, chat, e-mail en een portal beschikbaar voor uw gebruikers en klanten.

Kwaliteit en inzicht

Aangezien de servicedesk het eerste contactpunt is voor uw gebruikers en klanten is het van belang om de juiste kwaliteit te leveren. Linden-IT ondersteunt dit door de processen goed in te richten en met goed getrainde en opgeleide IT-professionals te werken.

Door onze maandelijkse rapportages en eventueel klanttevredenheidsonderzoeken houden wij u op de hoogte van de serviceverlening.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan


On-site wanneer nodig

Soms is het nodig om toch fysiek aanwezig te zijn om een probleem op te lossen of standaard on-site taken uit te voeren. De combinatie tussen de remote servicedesk met flex-IT-support zorgt ervoor dat wij ook op uw locatie aanwezig kunnen zijn. Dit kan voor een vast aantal uren per week, maar eventueel ook op afroep.

Garantie en kostenbesparing

Linden-IT garandeert de serviceniveaus en kwaliteit van de dienstverlening voor uw gebruikers en klanten. Ondanks deze garantie is het uitbesteden van uw IT-servicedesk vaak kostenbesparend doordat u minder kosten heeft voor personeel, huisvesting, verzuim, verzekeringen, opleidingen en technische inrichting.

Ziekte, vakantie of piekmomenten

De inzetten gebeuren op basis van planningen vooraf bij bijvoorbeeld vakanties en vrije dagen. Tevens kan er gebruik van de pool gemaakt worden bij ziekte, waarbij dit niet vooraf gepland kan worden. Daarnaast is het mogelijk om bij tijdelijke drukte of projecten extra gebruik te maken van de pool, de ICT-professionals zijn immers al ingewerkt en bekend met uw omgeving.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!