Home » Nieuws » Gratis Microsoft Webinars

De dagen worden korter en het is koud buiten. Om de wintermaanden goed door te komen hebben wij voor jullie een aantal interessante Microsoft online Webinars op een rijtje gezet. De Webinars hebben onder meer OneDrive for Business, Microsoft Outlook en Microsoft Teams als thema. Er wordt tijdens de Webinar antwoord gegeven op de meest kritische vragen. De voertaal van de Webinars is Engels.

How Microsoft uses Azure ExpressRoute hybrid networking technology to help secure the enterprise | Live Webinar

In de Webinar die op 27 november om 19:00 live uitgezonden wordt, vertellen Microsoft-experts hoe ze software gedefinieerde netwerken gebruiken om bronnen te segmenteren en beter te beveiligen. Ze bespreken ook hoe ze het netwerk en onze omgevingen hebben gedefinieerd, hoe ze gegevensstromen hebben geoptimaliseerd en hoe ze oplossingen implementeren om dit te bereiken. Voordat je de Webinar bekijkt, raden we je ten zeerste aan dit artikel door te lezen: het hybrid cloud-netwerk beveiligen met Azure ExpressRoute (EN).

Microsoft OneDrive for Business: Basics and beyond | On Demand Webinar

Verhuis naar de cloud met OneDrive voor bedrijven! Microsoft laat zien hoe je aan de slag kunt gaan met OneDrive voor Bedrijven, waaronder hoe je documenten veilig kunt opslaan, delen en openen. Een cloudgebaseerde documentbibliotheek, OneDrive voor Business, integreert met Office zodat je al je werk op één plek kunt organiseren. Ontdek hoe jij je apparaten kunt synchroniseren met uw bibliotheek en hoe je documenten overal en op elk apparaat kunt openen. Deze Webinar, Microsoft OneDrive for Business, is On Demand beschikbaar.

Microsoft Outlook: Basics and beyond | On Demand Webinar

Haal het beste uit Outlook! Tijdens deze Webinar krijg je praktische tips over het efficiënt beheren van je e-mail en agenda. Dit is inclusief het schakelen tussen weergaven in agenda en e-mail, het plannen van vergaderingen en vergaderruimten en het categoriseren van je afspraken met kleuren. Leer hoe je machtigingen toewijst aan een gedelegeerde en deel je agenda met anderen. Zelfs doorgewinterde IT-professionals die bekend zijn met Outlook steken hier iets van op. De Webinar is hier online is te bekijken.

Microsoft OneDrive for Business: Basics and beyond | On Demand Webinar

Verhuis naar de cloud met OneDrive voor bedrijven! Microsoft laat zien hoe je aan de slag kunt gaan met OneDrive voor Bedrijven, waaronder hoe je documenten veilig kunt opslaan, delen en openen. Een cloudgebaseerde documentbibliotheek, OneDrive voor Business, integreert met Office zodat je al je werk op één plek kunt organiseren. Ontdek hoe jij je apparaten kunt synchroniseren met uw bibliotheek en hoe je documenten overal en op elk apparaat kunt openen. Deze Webinar, Microsoft OneDrive for Business, is On Demand beschikbaar door simpel hier klikken.

Meer gratis microsoft webinars

Op de website van Microsoft zijn meer online webinars te vinden. De webinars zijn geschikt voor zowel
de beginnende ICT’er als voor doorgewinterde IT-professionals.

Uitgelicht

Het belang van vitaliteit

‘Vitaliteit’ een woord dat je tegenwoordig overal tegenkomt. Niet alleen op de werkvloer, maar eigenlijk overal in ons dagelijks leven. Is het niet je werkgever die het belang van vitaliteit…

Lees verder »

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als nu; in het eerste kwartaal van 2022 stonden er 133 vacatures per 100 werklozen open (bron: CBS). Werkgevers kampen met personeelstekorten en…

Lees verder »

Wanneer gebruik je ITIL op de servicedesk?

Bedrijven en organisaties besteden veel aandacht aan processen en technologieën om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Iedereen wil natuurlijk scoren als het om klantenservice gaat. Deze ambitie is voor…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!