Kandidaat

 • Amsterdam
  40.0 u p/w
 • Helpdesk en werkplekbeheer
  3 jaar ervaring
 • MBO
  Yordali, 31 jaar

Direct profiel aanvragen

Kennis

Chrome; Internet Explorer; Safari; Dropbox; TeamViewer; Windows 10; Windows 8; Windows 7; Mac OS/X; Android; iOS; Microsoft Teams; Skype for Business; Bridges; Routers; Switches; IPv4; IPv6;

Contact

Neem direct contact op met de accountmanager van uw regiokantoor:

Regio West
Sanne Seegers
Tel: 085-0493240
sanne@linden-it.com


ICT Support Technician

Van jongs af aan heeft Yordali al veel interesse in alles wat met techniek te maken heeft en was het volgen van een ICT-opleiding voor hem dan ook een logische keuze. Na het afronden van de studie is hij de afgelopen jaren werkzaam geweest als Junior/Medior Technician en Field Service Technician. In deze functies heeft hij o.a. adequaat storingen in CAI netwerken opgezocht en opgelost en is hij dagelijks bezig geweest met het programmeren en onderhouden van beveiligingssystemen; van cameratoezicht tot brandinstallaties. Op zijn laatste project heeft Yordali ervaring opgedaan als Support Engineer bij een  aanbieder van hoogwaardige communicatietechnologie voor consumenten. Hier gaf hij opvolging gaf aan 1e en 2e lijns incidenten door dit te monitoren, indien mogelijk op te lossen of door te zetten naar de juiste persoon. In een persoonlijke en zakelijke omgeving is Yordali te typeren als enthousiast, gedreven en flexibel. Hij heeft een positieve en praktische instelling die gericht is op maximale klanttevredenheid en beschikt daarnaast over een groot probleemoplossend vermogen. Yordali is iemand die altijd openstaat voor nieuwe ervaringen en komt dan ook maar al te graag jullie team versterken! In zijn vrije tijd is Yordali graag op het water te vinden; zo doet hij al een aantal jaren fanatiek aan kitesurfen!

ICT Support Technician

Profiel aanvragen

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Persoonlijkheid: Consul

Geest

Extravert
Introvert

Energie

Intuïtief
Realistisch

Natuur

Op logica gericht
Op principes gericht

Taktiek

Plannend
Zoekend

Identiteit

Assertief
Voorzichtig


Waarom Linden-IT?

 • Perfecte match en snelle levering
 • Vervanging bij ziekte of problemen
 • Optimale prijs-prestatie verhouding
 • Flexibele contracten
 • Lid NBBU
 • NEN 4400 en SNA gecertificeerd
Vergelijkbare profielen

Helpdesk en werkplekbeheer

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!