Ploeteren en bikkelen naar de vakantie toe.

De laatste telefoontjes afhandelen, de laatste mailtjes beantwoorden. Stress om die stapel en of je die nog op tijd weg krijgt.
De laatste dagen voor de vakantie zijn altijd hard werken om rustig aan je welverdiende vakantie te kunnen beginnen. En als je dan eindelijk iedereen gedag zegt op de vrijdag is het laptop uit, vakantie aan.

En dan begint de vakantie echt.

Misschien ga je met de caravan weg, heb je dit jaar gekozen voor een all-inclusive op Mallorca, doe je mee met de staycasion trend of mijn persoonlijke favoriet; wielrennen, gravelen en mountainbiken in Noorwegen.

En toch blijft je werk aandacht vragen.

Ja hoor. Het is dinsdag, de eerste week van je vakantie en je krijgt dat belletje. Herman is ziek (als er op jouw afdeling een Herman werkt, vat het niet persoonlijk op). Je voelt de verantwoordelijkheid en vind het jouw taak als IT manager om dit weer op te vangen.

Daar gaan we. Laptop aan, vakantie uit.

“Nee Jasper, papa moet dit echt even regelen. Anders gaat het op papa zijn werk straks misschien niet goed. Ik kom zo wel weer met je voetballen”.

Geniet van je vakantie, laat het werk los.

Je hoeft niet elk gaatje op te vangen. Het is niet nodig om zorgen te hebben tijdens je vakantie. Het is namelijk mogelijk om te voorkomen dat er extra druk op het team komt te staan als de vakantieperiode weer begint.

Maak gebruik van flexibele vakantie inzet.

Op die manier verlaag je de druk op het team. Een ingewerkte en getrainde IT-professional van Linden-IT ontzorgd je volledig voor de periode die jij nodig hebt. Hierdoor blijft de servicedesk op volledige capaciteit, terwijl het interne team rustig van hun welverdiende vakantie geniet. En jij als IT-manager daarmee ook. En mocht Herman dan ook nog ziek worden, kan jij lekker door voetballen.

Laptop uit, vakantie aan.

Meer weten? Laat aan mij weten hoe groot het team is door het aantal collega’s te mailen naar maarten.jansen@linden-it.com, of bel mij op 06-40153011. Dan kom ik persoonlijk jullie handdoeken langs brengen.

Tot snel!

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!