Iedere IT professional weet het, zonder datacenter geen IT omgeving. De afgelopen jaren hebben datacenters een gigantische groei doorgemaakt en op topsnelheid meegewerkt aan de ontwikkeling van de snelste verbindingen en betrouwbaarheid in de cloud. Een verbinding tussen techniek en IT; dan kom je bij de datacenters uit.

Als voorloper in de markt doet Nederland niet af in de datacenterwereld, maar het specialistische vakgebied in een ietwat “geheime” wereld maakt personeel erg schaars.

Wij begrijpen dat onze klanten behoefte hebben aan goede datacenter professionals en dit blijkt een vak apart. Een uitdaging waar Linden-IT niet voor terugdeinst: Wij stellen voor: Linden-DC!

Voor zowel enterprise, colocatie en hyperscale datacenters

Op dit moment bieden wij twee diensten aan:

Detachering van datacenter professionals

Met ruime in het detacheren van IT professionals is het nu ook mogelijk om datacenter professionals in te huren. Wil je meer weten over de dienst detacheren?

Lees hier meer

Datacenter bootcamp

Vanuit de Linden Academy worden professionals vanuit de IT of techniek in een 3 weeks bootcamp opgeleid om een goede start te kunnen maken als datacenter technician. Vanuit deze start en bijbehorende wensen van de medewerker en opdrachtgever, kan er een maatwerk opleidingsplan opgezet worden om de perspectieven voor de professional duidelijk te hebben.

In het bootcamp worden o.a. behandeld:

  • Tickets
  • Beveiliging
  • Techniek: Kabels, racks, elektra, generatoren, koeling etc.
  • IT netwerken

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, meld een vacature aan of vraag een kandidaatprofiel op.

Contact Vacature aanmelden Kandidaten

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!