Home » Nieuws » Linden-IT opent kantoor in Portugal

In ons kantoor in Lissabon gaan we de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunen. Met name op het gebied van sales en recruitment support.

Lissabon is een aantrekkelijke stad om te wonen en werken. Veel jonge, vaak net afgestudeerde, mensen uit Noord-West Europa gaan er enige tijd naar toe. Sommigen bevalt het zo goed dat ze daar langer blijven.

Vanuit Nederland gaan we de medewerkers in Lissabon trainen en begeleiden. Bij terugkeer naar Nederland zijn verschillende functies op een van onze kantoren in Amsterdam, Baarn of Den Bosch beschikbaar.

“De Witte Stad”
Lissabon wordt ook wel ‘de witte stad’ genoemd en strekt zich uit over zeven heuvels. De stad zit vol schilderachtige straatjes. De stad, de mensen en natuurlijk het klimaat maken het een heerlijke plek om te wonen. Lissabon wordt dan ook steeds populairder voor jonge mensen om er (tijdelijk) te werken.

De vacatures in Lissabon vind je op onze site www.linden-it.pt. Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden zoals vliegtickets, lunchbonnen, ziektekosten verzekering en verschillende mogelijkheden voor appartementen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Cok Mudde cok@lindenmobile.com
In de week van 12 december zijn we ook in Lissabon voor kennismakingen.

Uitgelicht

Linden-IT opent kantoor in Portugal

In ons kantoor in Lissabon gaan we de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunen. Met name op het gebied van sales en recruitment support. Lissabon is een aantrekkelijke stad om…

Lees verder »

10 Redenen om ICT te outsourcen

Heb je meer capaciteit of kennis nodig op je IT-afdeling, maar weet je in deze onzekere tijden niet helemaal zeker hoe je het aan moet pakken om die capaciteit te…

Lees verder »

3 dingen die altijd met software packaging en migraties onderschat worden

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons meer over software packinging. Vaak is het software packagen voor veel IT-managers een overwachte hoge kostenpost in verschillende migratietrajecten. Sjoerd aan het…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!