Missie & Visie

Missie

Linden-IT biedt gespecialiseerde ICT-dienstverlening. Voor ieder bedrijf trachten wij een servicedeskmedewerker of -beheerder beschikbaar te stellen die qua kennis en ervaring perfect binnen de  werkomgeving past, voor een reële prijs-prestatieverhouding. Onze ICT-medewerkers zorgen ervoor dat uw ICT-infrastructuur en -support optimaal functioneren.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers en streven ernaar hen voortdurend interessante projecten en opleidingsmogelijkheden te bieden. Daarmee hopen we een klimaat te scheppen waarin zij de beste carrièremogelijkheden hebben.

Visie

Anno 2019 is Informatie Communicatie Technologie een essentieel onderdeel binnen vrijwel alle bedrijven. Voor beheer en ondersteuning zijn goed opgeleide ICT’ers van groot belang: ze moeten niet alleen over de juiste basiskennis beschikken, maar ook continu up-to-date blijven met de nieuwste technieken en oplossingen. Daarnaast zijn communicatieve vaardigheden belangrijk om goed met de gebruikers te communiceren.

Klanten goed van dienst zijn

30+ jaar ervaring in de ICT-detachering heeft ons geleerd dat er één belangrijke voorwaarde is voor ons eigen succes: de bereidheid onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, door zo snel en efficiënt mogelijke diensten te leveren.  Daarom zijn wij constant bezig met het aantrekken van de beste ICT’ers. Wij weten als geen ander dat het in een servicebranche onmogelijk is de beste te zijn, als je niet over de beste mensen beschikt.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers

Wij gaan een stap verder. Vanaf het moment dat ICT’ers aan hun opleiding beginnen regelen wij interessante cursussen, online-trainingen en IT-gerelateerde activiteiten. Het streven is om door middel van een intensieve samenwerking met ICT-docenten de opleidingen naar een hoger niveau te tillen; een niveau dat aansluit op de praktijk.

Studeren houdt niet op na de basisopleiding. We blijven onze medewerkers trainen zodat ze goed functioneren binnen uw organisatie.