Linden-IT’s medewerkers van het kwartaal!

Geplaatst op 17-08-2020

Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, die passie heeft voor het vak of veel moeite doet om verder te komen door middel van opleidingen en certificeringen. Vandaag stellen wij de Medewerkers van het Kwartaal van de regio Zuid en onze Cloud afdeling voor.

Sten (regio Zuid)

IT-Professional Sten werkt nu bijna een jaar bij Linden-IT. Momenteel zit hij op de service delivery afdeling van een opdrachtgever, waar hij incidenten en problemen oplost. Dit kunnen wereldwijde issues zijn, waarbij veel geschakeld wordt tussen gebruikers en applicatiebeheerders. Tevens volgt hij het BBL-traject van Linden-IT. Zelf zegt hij hierover: “Het is een interessante methode, omdat je niet fysiek naar school hoeft. Je kunt inloggen wanneer je tijd hebt. Het flexibele eraan bevalt mij wel en het is een mooie uitdaging en een kans om nieuwe dingen te leren!” Uiteindelijk zou Sten het liefst het beheer van infrastructuren en systemen gaan doen in de toekomst.

De zomer is dit jaar een stuk minder leuk voor Sten, omdat een van zijn hobby’s het bezoeken van festivals is. Hij maakt zelf ook muziek en heeft jarenlang bij een DJ crew gezeten. Maar ook zijn werk ziet hij eigenlijk als hobby, vooral omdat hij zichzelf daarin kan blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren. Sten is gekozen tot medewerker van het kwartaal, omdat hij altijd goede feedback krijgt over zijn geweldige inzet en goede werk. “Ik had dit niet verwacht, maar het is een leuk stukje waardering.”

Denis (Cloud)

Senior System Engineer/Cloud Engineer Denis komt oorspronkelijk uit Rusland en woont nu zo’n 9 jaar in Nederland. 1,5 Jaar geleden kwam hij bij Linden-IT terecht. Hij zit momenteel op een project waarbij hij veel werkt met Azure, met name aan de kant van de integratie, onderhoud en ontwikkeling. Hij is tot nu toe erg blij met zijn keuze voor Linden-IT: “Ze geven je veel vertrouwen. Als je bijvoorbeeld nog geen hands-on ervaring hebt met iets, maar bereid bent om ervoor te werken en de kennis op te doen, dan vertrouwen ze je daarin. Veel detacheringsbedrijven beloven je interessante projecten, maar komen vaak niet door. Linden-IT wel, vooral mijn huidige project sluit heel goed aan bij waar mijn interesses liggen en wat ik wil doen.”

Zijn vrije tijd brengt Denis door met reizen, fietsen en snowboarden. Sinds kort ziet zijn leven er wat anders uit: “Ik probeer nu meer tijd door te brengen met mijn familie, want mijn vrouw en ik hebben een kindje. Daar ligt nu dus de focus in mijn vrije tijd.”

Uiteindelijk zou Denis graag wat meer richting een management rol gaan, maar dat wel combineren met een goede technische kennis. Dat hij zeer ambitieus is, blijkt wel uit het feit dat hij in een jaar tijd de volgende certificeringen gehaald heeft: AWS Certified Cloud Practitioner, AZ-103 Azure Administrator en AWS Certified Solution Architect Associate. Dat is dan ook een van de redenen dat hij tot medewerker van het kwartaal gekozen is.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!