2019 Trends: De 10 Gadgets voor het nieuwe jaar!

Geplaatst op 21-12-2018

Nu de feestdagen dichterbij komen en het moeilijker wordt om iets origineels te vinden voor jezelf of iemand anders, hebben wij een top 10 gadgets samengesteld. Met deze gadgets start je het nieuwe jaar in ieder geval goed!

1. Moviphone

Omdat het smartphonescherm door de jaren heen steeds    groter is geworden, is het device uitgegroeid tot nummer één entertainment-apparaat. Verreweg de meeste content wordt bekeken op de smartphone. Alleen blijft het scherm relatief klein in vergelijking met tablet of tv-scherm. De moviphone geeft antwoord op deze vraag met de ingebouwde projector. De Android-telefoon kan moeiteloos HD-films projecteren waardoor de filmbeleving nog groter wordt. Voor rond de €600 heb je hem met kerst nog in huis.

2. De Tech deurbel: Ring Video Doorbell Pro

Weten wie er voor je deur staat kan handig zijn. Zeker op het moment dat het ’s avonds laat is of een pakketje verwacht. Met de video-deurbel van Ring, een bedrijf van Amazone, krijg je een melding op het moment dat er wordt aangebeld. Via de ingebouwde camera kan je vervolgens meekijken en terugpraten. De camera heeft een kijkhoek van 180 graden en met de 1080p-kwaliteit ziet alles haarscherp. Dankzij de infraroodfunctie heb je een perfect nachtzicht en daarnaast kan je ook de deurbel gebruiken om inbrekers te detecteren.

3. De Dage Oracle Touch

In Nederland drinken we iedere dag veel koffie. De perfecte koffie maken met een druk op de knop klinkt goed, toch? Maar een koffiemachine van ruim €2600 zit daar wel iemand op te wachten? Met de Sage Oracle Touch krijg je de perfecte koffie zoals je die wilt hebben. De machine is volautomatisch en weet voor ieder drankje de juiste hoeveelheid koffiebonen te vermalen.  Via het menu zijn de instellingen ook handmatig aan te passen. Zo kan je de grofheid van de boon aanpassen.

4. The Rider: The Story Electric Smart Bike

Al ruim 10 jaar zijn er elektrische fietsen te verkrijgen. Het gepensioneerde imago is langzaam verdwenen en de fiets mag vandaag de dag gezien worden. The Rider is een voorbeeld van een slim en stijlvol design.  Dankzij de krachtige accu kun je ongeveer 60km ver fietsen. Via het LCD-scherm kan je uit zes verschillende trapondersteuningniveaus kiezen.  Verder maakt de onmisbare USB-aansluiting het mogelijk om uw telefoon direct vanaf de fiets op te laden.

5. DJI Osmo Pocket

Je favoriete momenten op video vastleggen zonder dat het beeld schudt? Met DJI Osmo Pocket film je in een handomdraai de mooiste beelden door de 3-assige gestabiliseerde camera.  De DJI Osma Pocket is ideaal om vlogs op te nemen of te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Met de ingebouwde face tracker volgt de lens Dankzij zijn handzame formaat past hij in iedere broekzak. Voor €359 haal je de camera in huis.

6. De Oral-B Genius 9000S

Elektrische tandenborstels bestaan al een eeuwigheid. Maar een tandenborstel die in verbinding staat met je smartphone is nieuw. De Oral-B Genius 9000S is daarom zijn tijd ver vooruit. De Oral-B-app begeleid je tijdens het poetsen. Met een speciaal programma raakt de borstel je hele gebit en waarschuwt de borstel je wanneer je te veel druk uitoefent.  Investeren in een slimme tandenborstel lijkt misschien veel geld, maar een tandartsbezoek kan snel hoger uitvallen. De tandenborstel is te bestellen voor het bedrag van €129.

7. Samsung Modulaire TV: THE WALL

De hele wand volhangen met tv-schermen. Het lijkt de droom van iedere man of vrouw. Samsung komt met een modulair tv-scherm op de markt. De grote van het scherm is aanpasbaar door ze op of naast elkaar te stapelen. Zo kan het hele scherm gebruikt worden als tv, maar ook een klein gedeelte en de rest als behang of schilderij. Met een maximale grote van 146-inch waan je net in een echte film.

8. Vuzix Blade Augmented Reality Glasses

De techniek achter AR-brillen wordt ieder jaar beter. De meeste AR-brillen werken alleen met voorgeprogrammeerde software.  De AR-bril van Vuzix Blade brengt daar verandering in. De bril ondersteunt namelijk de virtuele assistent Alexa van Amanzone en ziet er voor het oog ook aantrekkelijk uit. Dragers van de bril kunnen de meest uiteenlopende vragen aan de digitale butler vragen. Zo kan de bril het weer of binnengekomen berichten weergeven.  De verwachting is dat er in de loop van 2019 vele app’s beschikbaar komen voor deze bril.

9. Philips SmartSleep

Genoeg slaap draagt bij een gezonde levenswijze. Door tijdgebrek slaag je er niet altijd in om genoeg rust te pakken. Met de hoofdband van Philips haal je de beste nachtrust uit je slaap. De SmartSleep is er niet ontworpen om je snel in slaap te krijgen, maar om de kwaliteit van slapen te verbeteren.

De hoofdband laat een toon horen die vervolgens langzaam de slaap verbetert, het stadium in de slaapcyclus waarin de hersenen golven en de ademhaling traag tot het laagste niveau. De hoofdband komt lopend 2019 op de markt.

10. The PetChatz Pawcall 2

Lang je huisdier niet zien door werk of vakantie is vervelend. Met de PetChatz Pawcall 2, ook wel digitale dagopvang genoemd, heb je contact met je huisdier. Met de PetChatz Pawcall 2 communiceer je met je favoriete huisdieren, geef je snoepjes, speel je spelletjes en meer. Bovendien heeft het zelfs kalmerende opties voor aromatherapie, waar je nuttige etherische oliën aan kunt toevoegen en ze vervolgens kunt afgeven tijdens moeilijke tijden zoals slecht weer of harde geluiden. Interactief communiceren met je huisdier op afstand was nog nooit zo makkelijk geweest.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!