Gaat de BBRIL mij van mijn slapeloze nachten af helpen?

Geplaatst op 22-05-2017

‘’Van maandag t/m vrijdag ga ik naar kantoor. Zodra ik arriveer pak ik een bakje koffie. Even wat energie naar binnen werken voordat ik weer 8 uur achter mijn beeldscherm(en) duik. Natuurlijk heb ik de lunch en mijn kleine wandelingetjes naar o.a. het koffiezetapparaat tussendoor. Deze momenten geven een kleine break van mijn scherm.’’

De situatie die ik nu schets, zal voor velen herkenbaar zijn. Ondanks dat mijn werk zich voornamelijk op dezelfde plek afspeelt, is mijn functie als digital marketeer ontzettend afwisselend en dynamisch. Maar ik zit wel dag in dag uit naar een scherm te turen. Nooit bij stilgestaan dat dit ontzettend slecht is voor mijn ogen. De BBRIL schijnt hier de oplossing voor te zijn. En mag ik nu net de aangewezen persoon zijn die deze mag testen.

BBRIL try out

Ooit gehoord van computer vision syndrome? Ik niet hoor, en waarschijnlijk meerdere mensen niet. Maar ondanks dat we het syndroom niet kennen, schijnen we de klachten wel te ervaren. Denk aan: hoofdpijn, branderige, droge of vermoeide ogen. Gebrek aan concentratie, slapeloosheid, nek-, rug- en schouderklachten. Nu ben ik met mijn slapeloosheid, vermoeidheid, oogklachten en hoofdpijn geen zeikerd hoor, maar juist de perfecte proefpersoon. So let’s try it out!

‘’Een bril is toch alleen voor mensen met slecht zicht?’’

Je zal vast denken: ‘’hoe gaat een bril mijn fysieke klachten oplossen? Een bril is toch voor mensen met slecht zicht?’’ Dat is zeker waar! Maar laten we daar dan maar gelijk mee beginnen. Veel mensen weten niet dat ze slechte ogen hebben. Dus alleen om die reden is een meting van de ogen een goed idee. Mensen die minder goed zien wringen zich in allerlei bochten om het scherm goed te kunnen lezen. Dit zorgt voor rug-, nek-, en schouderklachten. De BBRIL moet met zijn slim geslepen glazen hier een oplossing voor bieden.

Uren turen en weinig knipperen

Het staren naar een beeldscherm zorgt ervoor dat we ongemerkt minder knipperen met onze ogen. Hierdoor komen de oog- en vermoeidheidsklachten naar voren. De blauwe coating van de BBRIL reflecteert het blauwe licht van beeldschermen en TL-licht. Dit is het licht dat zo schadelijk is voor onze ogen. Door dit uit te filteren zouden de klachten moeten verminderen.

Wordt vervolgd….

De aankomende weken ga ik de BBRIL testen. Via mijn blogs/vlogs houd ik jullie op de hoogte van de voortgang. Ik ben voornamelijk benieuwd of de BBRIL mijn klachten omtrent vermoeidheid en geïrriteerde ogen verbetert. Hierbij wil ik Namir en Martijn alvast bedanken dat ik de kans krijg deze bril te testen. Gelukkig is het eerste voordeel al direct zichtbaar: ‘’Wat een intelligente look heb ik met deze bril;)’’

10% korting via LindenIT

Zou jij ook graag een BBRIL willen hebben? Neem contact op met BBRIL en laat weten dat je via LindenIT bent gekomen om 10% korting te krijgen.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!