Carriere: Ontwikkel je verder bij Linden-IT

Geplaatst op 23-10-2018

Is je ICT hbo- of wo-opleiding toch niet helemaal bevallen zoals je aanvankelijk had gedacht? Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar wees niet getreurd! Bij Linden-IT kan jij succesvol je carrière starten en je door ontwikkelen tot elke gewenste functie.

Opleiding

Bij Linden-IT helpen we je graag verder met je carrière. Met onze ICT-opleidingen helpen wij jouw kansen op de arbeidsmarkt te versnellen. Met een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan behaal je binnen no-time certificaten en bespreek je met regelmaat de voortgang met je accountmanager. Hierbij kan je denken aan ITIL-foundation, MCSA Windows 10, Server 2012 of 2016 certificaten.

Als partner van Microsoft hebben we toegang tot de officiële Microsoft-trainingen en helpen onze in-house trainers je met jouw ontwikkeling. Voor onze verschillende vakgebieden hebben we passende opleidingsprogramma’s. Tijdens je opleiding ben je gewoon bij ons in dienst. Terwijl jij in je eigen tempo je certificaten haalt, zoeken wij de perfecte match die aansluit bij jouw ervaring en certificaten. Werkend en lerend naar de volgende stap in jouw carrière!

Detachering

Eenmaal de perfecte match gevonden, dan ben je klaar om aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers. Het voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet bij verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst. Afhankelijk van je interesses en aanleg kun je groeien naar verschillende functies:

 • Servicedeskmedewerker
 • Werkplekbeheerder
 • Systeembeheerder
 • Cloud Engineer
 • Netwerkbeheerder
 • Datacenter Engineer
 • Technisch Applicatiebeheerder
 • Functioneel Applicatiebeheerder
 • Technisch Specialist
 • ICT Service Manager
 • Security Engineer

Waarom Linden-IT?

Bij Linden-IT zien we iedere IT-professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Je hebt daarom regelmatig contact met je accountmanager om te praten over de voortgang van het project en studieresultaten. Je reflecteert de behaalde doelen en stelt nieuwe doelen. Ook kijken we naar mogelijkheden na afloop van je project. Onze accountmanagers kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrièrepad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!