Case Study – AllSystems

Geplaatst op 20-07-2020

AllSystems

AllSystems is een jong IT-bedrijf met creatieve totaaloplossingen, van het ontwerp tot het aanleggen van netwerken. Om ervoor te zorgen dat hun medewerkers altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn worden er regelmatig trainingen gevolgd, waaronder trainingen op het gebied van Microsoft Teams en Microsoft SharePoint, verzorgd door Linden-IT.

Meer kennis en kunde in huis

Om ervoor te zorgen dat de IT-professionals van AllSystems de juiste kennis in huis hebben om gebruikers en klanten te ondersteunen op het gebied van Microsoft Teams en Microsoft SharePoint is er gezocht naar een partner die trainingen op dat gebied kon verzorgen. Daarbij is de keus gevallen op Linden-IT.

Maatwerk trainingen

De accountmanager van Linden-IT heeft samen met de trainer onderzocht welke onderwerpen er precies belangrijk waren en waar meer kennis nodig was. Op basis van die research zijn er twee trainingen op maat gemaakt, een voor Microsoft Teams en een voor Microsoft SharePoint. De trainingen zijn specifiek gericht op IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van de applicaties en voor het beantwoorden van gebruikersvragen.

Training op locatie en online

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan de trainingen niet overladen werden met informatie zin de trainingen opgeknipt in delen: eerst een volledige dag training en daarna twee keer een halve dag. De eerste dag training is op locatie gegeven, terwijl de twee halve dagen online werden gehouden. Met als resultaat dat AllSystems nu volledige ondersteuning kan geven bij zowel Microsoft Teams als Microsoft SharePoint.

Ook behoefte aan meer kennis bij medewerkers? Neem contact op voor meer informatie over onze trainingsmogelijkheden.

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!