Case Study – Amphia Ziekenhuis

Geplaatst op 21-02-2020

Amphia Ziekenhuis

Samen met 270 medisch specialisten, 4.300 medewerkers en 430 vrijwilligers maken de IT-professionals van Linden-IT zich hard voor de patiënten, zodat zij zo snel mogelijk weer in hun eigen omgeving verantwoord kunnen herstellen. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met individuele behoeften. Zo heeft het Amphia Ziekenhuis de afgelopen jaren hard gewerkt aan de bouw aan een modern en toekomstbestendig ziekenhuis in Breda. Met dit ziekenhuis kan Amphia de zorgverlening via de laatste inzichten en ontwikkelingen vormgeven. Met zo’n 527 eenpersoonskamers met elk een eigen badkamer creëert het Amphia voor elke patient meer rust en comfort tijdens hun verblijf.

In het nieuwe ziekenhuis is veel aandacht besteed aan duurzame bedrijfsvoering. Samen met de gemeente Breda is het Amphia ziekenhuis een ‘Green Deal’ aangegaan waarin ze hebben vastgelegd dat er slim en zuinig omgegaan moet worden met energie, water, voedsel, afval en medicijnen.

Project oplossing

Door de komst van het nieuwe ziekenhuis zal de vestiging Langendijk in 2021 haar deuren sluiten. Voor die tijd wil het bestuur dat alle apparatuur is getest en dat het besturingssysteem van Windows 7 naar Windows 10 is gemigreerd.

Linden-IT

Linden-IT is gespecialiseerd in IT-dienstverlening en is bovendien partner van Microsoft. Zo werden wij betrokken bij het migratieproces in het Amphia Ziekenhuis. Naast de Windows-migratie bemannen onze IT-professionals ook de helpdesk en zijn ze werkzaam in local IT-support functies.

Door hun expertise en continue bijscholing bij Linden-IT blijft de IT-afdeling van het Amphia Ziekenhuis ten alle tijden bemand met de juiste kennis om zo de continuïteit te kunnen waarborgen.

De digitale wereld in het ziekenhuis

Naast dat het Amphia de mogelijkheid neemt om naar Windows 10 te migreren zien ze nu ook kans om gebruik te maken van de nieuwste apparatuur voor in de zorg.

Aanmeldzuilen

In 2018 heeft het Amphia al proefgedraaid met de digitale aanmeldzuilen die ze dan ook op de nieuwe locaties gaan installeren.
Met de komst van aanmeldzuilen hoeven patiënten niet meer in de rij te staan bij de balie om te laten weten dat ze er zijn. Daarnaast kunnen de medewerkers de vrijgekomen tijd gebruiken voor patiënten die nazorg nodig hebben of een vervolgafspraak willen inplannen.

Ook een migratieproject?

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!