Case Study – Belastingdienst

Geplaatst op 21-02-2020

De Belastingdienst

De Belastingdienst werkt met complexe IT-systemen en er komen veel hulpvragen binnen op de servicedesk. Daardoor is een goede bezetting van de servicedesk noodzakelijk.

Flexibel inzetbare servicedeskmedewerkers

Het hoge verloop op de servicedesk zorgt ervoor dat het waarborgen van kwaliteit een grote uitdaging is. Daarnaast zorgt dit verloop ervoor dat er met regelmaat een onderbezetting op de servicedesk is. De Belastingdienst vraagt dan ook vaak meerdere professionals die op kort termijn kunnen starten.

De oplossing van Linden-IT

Om voldoende inzetbare servicedesk mede- werkers te hebben, heeft Linden-IT actief professionals uit de omgeving Apeldoorn benaderd en begeleid. Hierdoor zijn er altijd voldoende getrainde medewerkers beschikbaar om in te zetten wanneer dat het hardst nodig is. Door in gesprek te gaan met de Belastingdienst hebben wij het gezochte functieprofiel weten te verscherpen, waardoor we de juiste mensen kunnen vinden voor deze opdracht.

Opleiding en begeleiding

Goede opleiding en begeleiding is belangrijk. Door het continu bijscholen van onze professionals kan de servicedesk van de Belastingdienst hun kwaliteit en continuïteit waarborgen.

Unieke samenwerking

De Belastingdienst heeft regelmatig op korte termijn veel professionals nodig. Linden-IT kan zeer snel schakelen om dit te kunnen faciliteren en ervoor te zorgen dat de servicedesk voldoende bezetting heeft.

Ook behoefte aan een partnership?

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!