Case Study – EndemolShine Nederland

Geplaatst op 21-02-2020

EndemolShine

EndemolShine Nederland is het productiehuis waar content voor allerlei platformen geproduceerd wordt. De beste en meest bevlogen makers werken hier samen en bereiken een miljoenenpubliek met onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden, All You Need is Love en Ik Vertrek.

De servicedesk was in voor de samenwerking met Linden-IT bemand met eigen medewerkers aangevuld met een flexibele schil. Er is maar een beperkt aantal doorgroeimogelijkheden en EndemolShine wil graag gemotiveerde medewerkers maar begrijpt ook dat de uitdaging binnen hun omgeving niet eeuwig blijft.

De vraag vanuit EndemolShine is dus enerzijds meer flexibiliteit  maar waarbij de continuïteit op de servicedesk wel hetzelfde blijft.

De oplossing van Linden-IT

Door medewerkers van Linden-IT roulerend in te zetten op de servicedesk blijft de continuïteit

Roulatie inzet

Om aan de wens van EndemolShine te kunnen voldoen wordt er gebruik gemaakt van roulatie inzet van IT’ers. De medewerkers van Linden-IT blijven op verzoek van EndemolShine maximaal 12 tot 18 maanden werkzaam op de servicedesk daar, waarna ze vervangen worden door nieuwe medewerkers. De vertrekkende IT-professionals komen dan terug in de Linden-IT pool van medewerkers om weer ingezet te worden op een volgende opdracht.

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!