Case Study – Leaseplan

Geplaatst op 21-02-2020

LeasePlan

LeasePlan is een van ’s werelds toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,7 miljoen auto’s in meer dan 30 landen. Ze beheren de volledige levenscyclus van de auto’s, vanaf de aankoop en het onderhoud tot de verkoop van teruggekomen leaseauto’s.

IT-professionals moeilijk te vinden

70% van de Nederlandse werkgevers geeft momenteel aan dat het moeilijk is om ICT vacatures in te vullen (Bron: FD.nl september 2019). Dit ondervond LeasePlan eveneens toen zij bij Linden-IT kwamen voor de invulling van vaste functies intern. Middels een deta-vast constructie zijn er IT-professionals na een periode van detachering vast in dienst getreden bij LeasePlan.

Continuïteit

LeasePlan kiest er bewust voor om de servicedesk niet groter te laten zijn dan nodig. Dit heeft echter wel tot gevolg dat bij ziekte en vakantie er een onderbezetting kan ontstaan. Om de continuïteit van de dienstverlening voor de gebruikers op het gebied van ICT te garanderen heeft Linden-IT de Flex-IT-Support oplossing aangeboden

Flex-IT-Support

Linden-IT heeft meerdere klanten waarbij de vraag voor achtervang belangrijk is. Dit om de continuïteit en kwaliteit te garanderen tijdens ziekte, bijzonder verlof, vakantie en andere piekmomenten. De Flex-IT-Support pool is hier de ideale oplossing voor. Het is een multi-client pool van goed opgeleide IT-professionals die direct inzetbaar zijn voor een aantal klanten. De grootte van de pool is afhankelijk van het aantal klanten dat hier gebruik van maakt.

Kwaliteit

De professionals worden allemaal regelmatig bij de klanten ingezet, zodat ze de klantomgeving goed kennen en hun kennis up-to-date wordt gehouden. Daarnaast is het van belang dat ze op de hoogte blijven van de belang- rijke ontwikkelingen en wijzigingen binnen de klantomgeving.

Het inzetten van professionals gebeurt op basis van planningen vooraf. Er kan uiteraard ook gebruik gemaakt worden van de pool bij ziekte, wat natuurlijk niet vooraf te plannen is.

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!