Case Study – Microsoft Teams

Geplaatst op 01-04-2020

Microsoft Teams

Veel werknemers werken nu thuis en maken gebruik van de teamsamenwerkingstool Microsoft Teams om meetings te houden. Diverse gemeentes in Nederland maken gebruik van IT’ers van Linden-IT die specifiek getraind zijn in de implementatie van de tool en het ondersteunen van gebruikers van Teams.

Vergaderingen, sollicitatiegesprekken en andere meetings die normaal face-to-face plaatsvinden worden nu veel gedaan via videoconference tools. Microsoft heeft hiervoor Teams, maar een deel van de gebruikers zijn niet gewend om met deze tool te werken.

Inzet bij diverse gemeentes

Linden-IT heeft diverse IT-professionals die getraind zijn in de implementatie van Office 365, waar Teams onder valt. Tevens kunnen zij support bieden aan gebruikers die moeten leren om de tool te gebruiken of tegen problemen aanlopen. En zodoende worden medewerkers van Linden-IT ingezet om ondersteuning te bieden bij het gebruik van Teams in diverse gemeentes, waaronder Amstelveen, Hardenberg, Schiedam, Leusden en Apeldoorn.

Snel schakelen

De snelheid waarmee deze IT-professionals bij de gemeenten aan de slag zijn gegaan en ervoor hebben gezorgd dat medewerkers gewoon hun werk kunnen blijven doen is uniek. Linden-IT heeft scholing van hun medewerkers hoog in het vaandel staan en daardoor konden we op zeer korte termijn een oplossing leveren voor klanten.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan ondersteuning bij het gebruik van Microsoft Teams?

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!