Case Study – NEH

Geplaatst op 21-02-2020

NEH

NEH biedt klanten oplossingen voor hun ICT-omgeving. Met het unieke dienstenportfolio van NEH wordt u als klant volledig naar wens ontzorgd.

Aanvulling servicedesk

Door groei wilde NEH hun eigen werving opschalen en zijn zij een partnership aangegaan met Linden-IT.
Linden-IT draagt hierbij zorg voor de gehele werving, selectie, opleiding en begeleiding van ICT professionals. Na een bepaalde periode treden ze in dienst bij NEH.

Match

Het begint allemaal met elkaar leren kennen. Door de behoeften van NEH te leren kennen en met NEH mee te denken was het mogelijk om de juiste match te maken en daarbij de juiste begeleiding te bieden. Door veel naar elkaar te luisteren en te sparren over mogelijkheden is het process verder door de jaren heen geoptimaliseerd.

Opleiding en begeleiding

Opleidingen zijn voor zowel NEH als Linden-IT erg belangrijk. Linden-IT ondersteunt dit door specifieke opleidingen te bieden die aansluiten bij de omgeving van NEH. Daarnaast worden ze continu begeleid op softskills in samenwerking met NEH.

Door middel van training en coaching ondersteunt Linden-IT de gehele servicedesk van NEH in het verbeteren van de communicatie en het creëeren van een optimaal draaiende servicedesk.

Samenwerking

In een zeer korte tijd is NEH als service provider zeer hard gegroeid en groeien ze nog steeds verder. Dit betekent dat vanuit de rol van Linden-IT ook zeer snel bijgeschaald moest worden. Waar het begon met een enkele overeenkomst is dit op het moment uitgemond tot circa 15 overeenkomsten per jaar. Dit, tezamen met de servicedesktrainingen, heeft het partnership verder vormgegeven.

Ook behoefte aan een partnership?

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!