Case Study – Waternet

Geplaatst op 21-02-2020

Ondersteuning bij Windows migratie

Waternet heeft op diverse locaties ruim 3.000 personen aan het werk. Deze werknemers werken nu nog met Windows 7, maar vanaf begin 2020 zal Microsoft geen ondersteuning meer bieden voor deze versie. Het is dus belangrijk dat Waternet voor die tijd overstapt op Windows 10.

Extra mankracht nodig

Het project om over te stappen liep achter op schema, waardoor er behoefte was aan extra mankracht. In totaal gaat het om 750 computers en er moeten nog 1250 Thin Clients vervangen worden. De werkzaamheden vinden voornamelijk in het weekend plaats, om werknemers zo min mogelijk te storen bij hun werkzaamheden.

De oplossing van Linden-IT

Samen met de product owner, de teamleider van werkplekbeheer en de projectleider is er een functieprofiel opgesteld, waar rekening is gehouden met de behoeftes van de organisatie en het project. Linden-IT heeft vervolgens binnen 2 uur een voorselectie van meerdere profielen aangeleverd. Uiteindelijk zijn er 6 professionals op gesprek geweest, waarvan er 5 direct konden starten.

Ontzorgen en coachen

Door het snelle schakelen en de directe inzet van onze professionals hebben we Waternet kunnen ontzorgen. Verder coacht Linden-IT de professionals ‘on the job’, zodat de klant er zo min mogelijk omkijken naar heeft en het resultaat optimaal is. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Linden-IT het vertrouwen heeft gekregen om dit project aan te pakken en tot een goed einde te brengen.

Ook een migratieproject?

Bel voor meer informatie: 085-0493240
of mail naar info@linden-it.com

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!