Een dag op pad met accountmanager Claudia

Geplaatst op 21-03-2019

In de videoreeks Op pad met volgen we iedere maand een collega van Linden-IT.  Voor deze blog volgen we een dag lang de 26-jarige accountmanager Claudia. In de blog vertelt ze over haar dagelijkse werkzaamheden die variëren van het begeleiden van IT-professionals tot het bezoeken van nieuwe prospects.

Wie is Claudia?

“Hallo allemaal, ik ben Claudia, accountmanager bij Linden-IT voor de regio Zuid-Holland en Zeeland. Ik woon samen met mijn vriend en hond in het altijd gezellige Alphen aan den Rijn. Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden ben ik interne sales gaan doen. Na een tijdje was ik toe aan meer uitdaging en ben ik aan de slag gegaan als accountmanager bij Linden-IT. Momenteel ben ik hier nu een jaar werkzaam. We werken met een leuk en hecht team.”

Wat doe je als accountmanager?

“Het leuke aan accountmanagement is dat je nieuwe contacten legt, relaties onderhoudt en wekelijks afspreekt met ICT’ers om te praten over carrièremogelijkheden of privéomstandigheden. Uit dit vak haal ik ontzettend veel voldoening. Helemaal vanwege het feit dat bij mijn eerste plaatsing van een IT-professional bij een opdrachtgever, de opdrachtgever ik zelf benaderd heb.”

Hoe ziet je dag eruit?

“Mijn dagen kunnen zo variërend zijn. Het ene moment bezoek ik dagenlang IT-professionals, terwijl het andere moment ik bij nieuwe opdrachtgevers zit om de wensen en behoeftes te bespreken voor een nieuwe plaatsing. Als je meer wilt weten moet je even het filmpje bekijken…”

https://youtu.be/hieZboGEJek

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!