De ondernemingsraad van Linden-IT!

Geplaatst op 15-02-2022

De nieuwe ondernemingsraad is samengesteld! Linden-IT’s OR zal bestaan uit 6 Linden-IT’ers die veel zin hebben om mee te helpen aan de groei van Linden-IT en betrokken hiermee bezig te zijn. We stellen ze aan jullie voor:

Richard
Al bekend in de OR, onze Richard. Inmiddels is Richard al 4 jaar in dienst bij Linden-IT en heeft hij verschillende projecten met succes afgerond in de functie van systeembeheerder.

Bo
Bo werkt ruim twee jaar voor Linden-IT en meld zich aan voor de OR omdat hij het leuk vind om mee te praten: “Over bijvoorbeeld de onderwerpen waar wij tegen aan lopen in de praktijk. Linden-IT is naar mijn mening een leuk en jong bedrijf waar we de mogelijkheden krijgen om te groeien en kansen te kunnen blijven pakken bij diverse opdrachten, elke keer weer wat nieuws. Door mee te doen aan de komende vergaderingen in de ondernemingsraad ga ik mijn bijdrage leveren om dat zo te houden.”

Nikki
Nikki is Sales Executive in de regio Den Bosch en houdt van het bourgondische Bossche leven. “Ik werk inmiddels al om en nabij 3 jaar bij Linden-IT. In deze 3 jaar heb ik verschillende functies betreedt in verschillende regio’s. Hierdoor ken ik Linden-IT door en door. Ik ben ondernemend, meedenkend en heb de organisatie altijd voorop staan. Het lijkt me daarom leuk om komende tijd meer inhoudelijk mee te kunnen denken in de organisatie en Linden-IT voor zowel de interne medewerkers als de IT-professionals een fijne werkplek te maken.”

Sjoerd
Sjoerd is zijn carrière 15 jaar geleden gestart als systeembeheerder. Naast zijn passie voor Microsoft omgevingen heeft Sjoerd ook een specialisme in (functioneel) beheer waarbij hij op applicatieniveau betrokken is bij releases en changes. Hij heeft zijn BSc behaald op een universiteit in Engeland en heeft dit aangevuld met een flink aantal certificeringen. Hij heeft bij een aantal grote organisaties meerdere managementfuncties gehad en kan daarmee goede suggesties doen om de groeiambities van Linden-IT te ondersteunen.

Michel
Michel heeft net zijn tweejarig jubileum bij Linden-IT gehad en wil zich graag verder inzetten voor Linden-IT. “Ik denk dat deelnemen aan de ondernemingsraad een juiste stap is. Ik kan hierin de belangen van mijn medecollega’s, mijzelf, maar ook van het bedrijf vooropstellen. Het geeft me de mogelijkheid meer te weten te komen wat er achter de schermen speelt en daarbij, wanneer gevraagd, mijn inzicht te geven. Ik heb in het verleden bij meerdere detacheringbureaus gewerkt en bij bedrijven zelf direct in dienst geweest. Ik kan deze ervaringen meenemen in de OR van Linden-IT.”

Nicole
Nicole is sinds een aantal maanden bezig met interne projecten, HR en preventie binnen Linden-IT “Dit jaar ben ik trotse moeder geworden van Eva en in mijn vrije tijd sta ik het liefst in de keuken om de lekkerste taarten te bakken. Ik ben 4 jaar geleden gestart bij Linden-IT als Recruiter voor de regio Den Haag. Waar we 4 jaar geleden 100 IT-professionals in dienst hadden zitten we nu al op ruim 350. Ik vind het onwijs leuk om deze groei mee te hebben gemaakt en ben ontzettend blij om heel veel van onze IT-professionals zelf te hebben mogen leren kennen.”

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!